Busta Rhymes

image361
I gårkväll ja. Efter jobbet mötte jag upp Sagar på snaps där vi också hittade Thomas, en i Sagars klass. Tillsammans drack vi lite öl precis som resten av alla Stockholmsbor också gjorde. Efter att ha jobbat en hel dag då resten ligger ute i någon park under en strålande sol så var det skönt att få klunka lite öl.

Efter några telefonsamtal med Jonathan under kvällen åkte jag och mitt lilla sällskap till Hornstull för att möta upp lite gamla kompisar till mig. Tyvärr blev vi inte så långvariga tack vare en idiot till dörrvakt som vägrade släppa in snart trettioåriga Thomas för att han inte hade något leg med sig.

Så, vi drog till Berns. Snabbt och smidigt gled vi in utan att behöva betala 580 kr. Busta Rhymes spelade nämligen där igår. I början stod jag som ett frågetecken och försökte komma på vad för låtar de gjort. Efter femton minuter spelade dem
den här som jag älskar, och kom då på att jag faktiskt tycker dem är bra.

Vi hade en rolig och mysig kväll på Berns som slutade på mc'donalds och sedan hem till mig för att däcka. Idag har jag äntligen köpt soffa! Åkte till Skanstull och hämta den hos en kille som bodde på 6e våningen. Var rätt tungt att få ner den kan man lugnt säga.

Den är hur som helst jättefin, klarröd, med min älskade sittpuff med en utfällbar säng i. Redo att ta emot gäster! Det är helt sjukt att jag flyttar om mindre än en månad. Jag kanske sitter i mitt vardagsrum i min soffa redan om två veckor och skriver.

Jag har också fått en jätte praktiskt och snygg hylla av Nico idag som annars hade åkt i grovsoporna. Åkte och hämtade honom efter jobbet för att sedan åka till hans nu gamla lägenhet och hämta den. Jag tackar och bockar, den kommer sitta jättefint på min vägg i antingen hallen eller sovrummet!

   
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback