STUDENT 07

Herregud säger jag bara.. Studenten var bland de bästa upplevelsarna i mitt liv! Orkar inte skriva för är så jäkla bakis och trött. Festade i 24 timmar med de bästa människorna! Kan det bli bättre? Fick en resa med syrran till grekland också! Drar på måndag! Kan behöva vila upp mig lite, så den sitter perfekt! 

Bilderna finns på:
http://www.pixbox.se/usr_show_id1390_page0_order1.html

Nu börjar livet!

Hair Extension

Yes, äntligen långhårig igen! Fan va snyggt det blev! Tog endast 40 min att sätta i och kostade 700 kr. Mycket bättre resultat än förra gången, och mycket längre och mer hår. If you don't have it, fake it!

What's The Thing With Tegel?!

image35



Hamnade på tegelbruket här i Täby igår kväll, då jag insåg att en utgång skulle sitta fint efter att ha slappat hela veckan. Luspank som jag är blev det bara ett glas vin, men hade trevligt ändå. Satt först på uteserveringen med några klasskompisar tills personalen kom och körde bort oss då mängder av täbybor vällde in och den mysiga uteserveringen blev till en stor rökruta för klubben.

Träffade som vanligt en himla massa människor man kände. Teo bland annat som varit jorden runt i fyra månader och som man då inte sett på ett tag, vilket var kul. Men även en massa jobbiga människor som man falskt log mot och motvilligt kramade om. That's why I'm hate that place. När jag sedan fick syn på ett gammalt ragg som är 24 började jag undra vad det är som är så kul med tegel att så gamla killar och tjejer vill komma dit och festa med rent av småungar. Om jag vore dem skulle jag istället köa utanför Cafét, Göta källare eller Patricia. Inte stå och shaka loss på dansgolvet med 89:or. But hey, that's me! Lessna på trängseln och folk som spillde öl på mig och traskade hem med Elin vid ett tiden.

Vädret verkar bara bli allt sämre och sämre tills på onsdag, då det nu befinner sig ett stort svart regnmoln över just Täby. Jag kan inte rå för det, men om det inte är bra väder på studenten så kommer den inte bli lika minnesvärd som jag hoppas på. Planerna om att sitta ute i trädgården med baren i partytältet kommer ju inte bli av om det spöregnar. Och att stå 40 pers och trängas i vardagsrummet och köket är inte en hit! "Välkomna välkomna, tyvärr finns det inte så mycket plats som ni ser, så om ni skulle kunna ta lite mat och äta i hallen så skulle det vara toppen!".

Planering

        


Har varit i stan idag med Elin och Evelina och köpt håret som jag ska sätta i på måndag. Har varit så himla skönt väder, men nu är det gråmulet igen. Är jävligt trött då jag hade telefonjour i natt av en ledsen kusin och en full kusin. När jag äntligen kunde somna vid 5 tiden så fick jag ett sms från mitt ex som väckte mig för att säga att han var på flygplatsen i skavsta. Så jag har all rätt till att vara lite smågrinig idag.
Tyvärr blir det inga langos med Nico ikväll som jag var så sugen på. Men vi får ta det en annan gång. Så planen ser ut att bara ta det lugnt ikväll. Har gjort upp ett schema inför studentdagen med Elin då hon ska sova över hos mig. Nördiga är vi, men måste hinna fixa så mycket på morgonen så utan en tidsplanering kommer vi aldrig lyckas hinna med allt.

23.00-07.30 Vakna
07.30-07.50 Frukost
07.50-08.10 Elin duschar, Malin gör nåt? Sover?
08.10-08.30 Malin duschar, Elin fönar håret
08.30-09.00 Malin fönar håret, Elin sätter på naglarna långsamt och Malin sätter på snabbt
09.00-09.30 Båda sminkar sig och dricker champagne och lyssnar på musik och klär på oss

09.30-09.35 Malin kör snabbstädning


Svull Och Sol Imorgon

Kom precis hem från Elin efter att ha sett filmen finding neverland med Depp och svullat godis. Tänkte åka in till stan i morgon och köpa hårförlängning tills måndag då vi ska sätta i den. Sedan tänkte jag stämma träff med Nico som tipsade om att mose backes uteservering invigs i morgon. Och eftersom det ska bli 22 grader och sol tackar man inte nej till det! Om inte blir det tanto med Maria och en filt utbredd på gräsmattan. Borde väl egentligen sova, men som vanligt så är nätterna den svåraste tidpunkten att somna på.

By the way. Jag och Elin fick MVG i projektarbete (efter mycket tjat, debatt i personalrummet och dåligt samvete från lärarna), men vi är tråkigt nog inte nominerade till "årets projektarbete" i skolan. Visst ett MVG sitter finare än ett diplom hemma på väggen. Men fan va skönt det skulle vara att ändå bli uppropade på studenten och hånskrattande ta emot det där diplomet inför alla ungar i skolan. Yes im evil.

På min önskelista just nu står två saker. Den nya supersnygga mobilen från samsung som jag bara måste ha! Ja, jag är tjej och jag bryr mig mer om designen än de super häftiga funktionerna.




Det andra är Ami James från miami ink som jag kommit på mig själv (efter mycket tittande på programet) tycka är otroligt het! Spana in ögonen på den här killen tjejer! Mums!


Sverige Och Sitt Jävla Väder

image28

Tisdagens väderprognos

Jag vill inte ha regn på onsdag! Det får bara inte vara dåligt väder. Tänk att springa ut med studentmössan och ett paraply i handen? Och vad händer med partytältet vi har satt upp på tomten, och planerna om att sitta ute hela kvällen? Nej, jag vill ha klarblå himmel och strålande sol!  Är det för mycket begärt?

Fylle Tån

Gårkvällen började hemma hos mig med Carro och en flaska vin. Sedan mötte vi upp Kim, Jocke, Erik och Fanny och åkte till skivan vid fridhemsplan. Var inte så mycket folk där från en början, och snittåldern på de som var där var väl 18 år. Senare på kvällen började det dock droppa in mer folk, och personer som jag inte gillar nå vidare dök också upp som alltid. Känns så falskt när man hälsar på dem och leéndes säger "gud, det var länge sen!". 

Senare så skrek Fanny plötsligt till "där är ju han!" och jag vände mig om och såg Michal gå förbi på gatan. Michal bor ihop med mitt ex och var på väg hem från jobbet, men hängde med in för några drinkar med oss. Vi satt och pratade i nån timme och sen bestämde vi oss för att dra vidare på efterfest på en båt som en kille där inne hade sagt att han ägde. Så vi hämta ut jackorna och promenerade ner till vattnet där en skitfin båt låg som vi alla hoppade på. Killarna sa att de kunde skjutsa hem oss till Täby med båten, vilket man inte blir erbjuden varje dag. Så vi satte oss uppe på däck och såg hur Stockholms byggnader tornade upp sig medan himlen blev allt ljusare. Men när vi kom till slussen var vägen under bron stängd, så vi la till vid kajen och gick till grillen vid t-banan för att äta. Sen tog jag Fanny och Carro taxi hem till mig, och Michal åkte hem till sig. 

Nu dagen efter har jag ingen känsel i en av mina tår! Hade mina höga pretty woman/fuck me heels - skor samt mina heta tå-strumpor så på nåt sätt måste min tå ha blivit klämd, för när jag tog av mig skorna hade jag ingen känsel i den, och inte heller nu. Carro hade den skönaste kommentaren över det hela:

Jag: "Carro jag har ingen känsel i min tå!" (klämmer på den)
Carro: "Men sluta kläm! Han är ju fortfarande full fattar du väl. Han har ju deckat!


 


Imorgon ska jag vara hemma och sola, och på lördag ska jag, Maria och Nico styra upp en heldag i tantolunden med picknik, och på kvällen ska vi göra langos! Vattenpipan följer självklart med.

-6 dagar kvar sen! Onsdag smäller det!


 

The List

I brist på vettigare saker att göra (som att städa mitt rum tex) så kommer här en av de berömda listorna som människor bara älskar att läsa! Denna gången snodd från Challe!


F A K T A
Namn: Malin, Sofia
Smeknamn: Mana, knullis (hm?)
Födelsedag: 17 januari
Bor: Täby
Ögonfärg: Grön/Blå
Hårfärg: Blond
Gör: Pluggar media, studenten 30 maj och sen folkhögskola i höst


F A V O R I T
Färg: Svart
Plats: Stranden, krogen
Drog: Sex
Fordon: Motorcyklar!
Djur: Hund
Affär: Nelly.se?
Serie: Prison break, sex and the city & vänner
Cafe: Vid mariatorget, glömmer alltid vad det heter
Skor: I love shoes! Just nu är det mina pretty woman/fuck me heels -skor


B R U K A R - D U
Titta på dig själv i spegeln: Alltid
Gnälla: Händer väl
Skrika: När jag är arg eller glad
Sova: För mycket (fråga Elin)
Försöka vara annorlunda: Nej, varför?
Klä dig i svart: "Den lilla svarta" är ett säkert kort
Hata folk: Ja, eller om man ska kalla det ogilla extremt mycket
Lita på folk: Inte många


N Ä R 
Åt du senast: En halvtimme sen, cannelloni

Läste du en bok senast: Läser spelet av Neil Strauss

Var du på konsert senast: I somras, Gyllenetider

Köpte du något senast: Cannellonin?
Kysste du någon senast: Två veckor sedan, ett misstag
Svor du senast: Nyss
Sjöng du senast: Sjunger varje dag

Klagade du senast: Idag


H A R  D U 
För många vänner: Kan man ha för många?
Tvångstankar: Sällan, men det händer, A-brunnar ex
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet?
Brutit några ben: Nej

Några piercings: Tungan

Tatuering: Nej men vill ha

Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja, men jag gillar att bjuda på mig själv
Bra självförtroende: Ja
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nja, snarare träffat någon över nätet och sedan blivit kär
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja


H U R 
Svarar du i telefonen: Malin
Fördriver du tiden: Sover
Mycket pengar har du: Pank för tillfället
Tjänar du pengar: Ja, barnflicka
Bäddar du sängen: Väldigt sällan, har aldrig fattat grejen
Ofta diskar du: Mer sällan än vad jag borde
Ofta städar du: Efter två veckors tjat från mamma
Går det på jobbet: När jag hade ett så gick det bra
Ofta träffar du din familj: Oftast varje dag

Mycket äter du: För lite och för sällan


Ä R  D U 
Förstående: Beror på, men oftast
Öppensinnad: Ja
Arrogant: Nje
Osäker: Nej
Intressant: I hope so
Hungrig: Nästan aldrig, mer sugen
Smart: Beror på
Barnslig: Nej, men kan om jag vill
Liten: Liten men tuff
Lätt: Vadå lätt? Snackar vi vikt nu?
Rolig: Inget jag strävar efter, alla är väl roliga på sitt sätt
Pratglad: Oh ja
Hälsosam: Absolut inte
Blyg: Nej
Lätt uttråkad: Hinner aldrig för ser till att göra något roligt
Arg: Blir inte arg så lätt
Ledsen: Det senaste året? - För mycket
Glad: Försöker alltid vara
Pålitlig: Ja, men gillar att skvallra
Laglig: Beror på hur man ser på saken
Filosofisk: Nje
Svår: Ja när jag är arg
Positiv: Försöker så gott det går
Bra på att ge komplimanger: Ja
Bra på att få komplimanger: Ja


V Ä L J 
Kina eller Thailand: Måste nog bli thailand
Skola eller jobba: Jobba, det är värt den 25e

Vatten eller land: Land
Telefon eller internet: Internet
Musik eller tystnad: Musik såklart
Bok eller film: Film
Spara eller slösa: Slösa för tillfället
Tjejer eller killar: Killar kommer alltid vara lättare att umgås med en tjejer. Vi tjejer är så jobbiga emellanåt!


8

I morgon är det en vecka kvar till studenten och jag längtar så jäkla mycket! Vi har utökat alkoholförrådet ytterligare med två flak öl, ett flak cider, 12 liter vin och 6 st champagneflaskor. Mamma som från början sa till mig "nej du gumman, det räcker faktiskt med lite öl, cider och vin till våra gäster" stod igår och tittade på all alkohol ute i garaget och sa förskräckt  "herre gud Malin, vi kommer ju supa alla under bordet!".

I morgon kväll ska jag på Elins studentskiva, den andra jag går på i år. Jag och Carro tänkte dela en flaska vin här hemma innan vi åker in till stan. Tyvärr är jag så fruktansvärt fattig just nu så har inte råd att dricka något inne på krogen sen. Jag måste verkligen vända på var enda krona jag har. De sista slantarna tänkte jag nämligen ta till en hårförlängning som jag eventuellt ska göra på måndag. Har länge velat skaffa en förlängning igen, men vart lite tveksam då den jag hade sist inte vart så lyckad. Visst var det otroligt snyggt till en början, men efter en månad började allt trassla ihop sig, och det hela slutade i några smärtfyllda timmar hos frisören. Skillnaden den här gången är att tjejen som ska göra det flätar in det istället för att använda keratinvax. Så därför vågar jag nu göra en igen, med förhoppningarna om ett bättre resultat. 

Det Börjar Närma Sig

Tretton dagar kvar till studenten! Har styrt upp alkoholen idag med min morbror och faster som åker till bulgarien. Så de ringde och frågade om jag ville ha något från taxfree'n som jag kan bjuda på mottagningen här hemma. Och är det fest så är det, så passade på att beställa en bailys, vodka peach, vodka päron, gin och bacardi razz! Plus massa öl vin och cider. Fan vad jag längtar! Hittills har 36 st tackat ja som kan komma, och fler blir det hoppas jag!  

Snaps I Solsken

Äntligen är jag färdig med allt i skolan! Eller, nja färdig kan ju diskuteras, men deadline var idag då slutbetygen sätts nu, så inga fler uppgifter att göra! Behöver jag ens beskriva hur jävla skönt det känns?

Åkte direkt in till stan och träffade Maria och Lisa som låg och latade sig i solen vid medborgarplatsen. Vi satt säkert där i tre timmar, och jagade solen innan den tillslut sänkte sig över hustaken. Det är lustigt hur stockholmare kryper in i sina lägenheter under vinterhalvåret och man inte ser en kotte ute på gatorna. Men så fort solen tittar fram så sitter var enda människa på en uteservering med en öl i handen. Men så gjorde även vi som begav oss till snaps senare. Dock överskattar man värmen en aning bara för att det är solsken, så jag satt under världens största filt och under en värmelampa, och frös ändå! Senare på kvällen flyttade vi in och fick sällskap av Acke som tittade förbi efter jobbet. Eftersom jag inte var uppklädd och på humör för en vild festnatt så åkte jag hem. Och jösses vilken chock jag fick när jag tittade mig i spegeln. Ser ut som en tomat i ansiktet av solandet. Har inte stekt något i år än, och vit som jag är så har det tagit ordentligt. Nu har jag lagt grunden i alla fall. Synd bara att resten av kroppen har samma gamla vinterbleka färg.

Har tänkt mycket idag på skolan jag ska börja i höst. Många frågar hur fan jag orkar köra igång redan i höst igen då dem flesta är skoltrötta. Visst är jag också skoltrött. Men det här är verkligen någonting jag vill göra, och om jag inte tar tag i det nu så kommer jag aldrig göra det. Känns i alla fall jättespännande att börja högskola. Alla är mycket äldre där, men jag ser fram emot det då man förhoppningsvis slipper jobbiga tonåringar som sitter och skriker om hur fulla dem va i helgen (Elin vet vilka jag syftar på).

Vill ge min älskade
Charlotte en stor kram också som är mitt lilla bollplank. När man behöver någon vettig person att prata med så finns du alltid där. Vi är så jävla lika i många saker när det handlar om känslor och sånt, så det har vart så skönt och prata med dig efter allt som har hänt! Tack för att du finns där och orkar lyssna på mitt ältande gumman. Det betyder mer än vad du tror!

Jävla Helvetesdag

Det här har varit en riktig skitdag. Vill inte gå in på varför, ni som vet ni vet. Så när jag kom hem låg brevet från högskolan på köksbordet där det stod om jag kommit in eller inte efter intervjun jag hade i lördags. "Om jag inte kommer in går jag fan och skjuter mig själv" tänkte jag. Något positivt måste ju hända mig!!
Och... jag kom in! Yes. Börjar plugga i höst, och om 2 år kommer jag ut som frilansade journalist! My dream come true baby!

Skjut Mig!

Har sovit fyra timmar i natt, och är så förbannat trött. Vill bara krypa ner i min varma säng igen och sova bort hela dagen, men måste till skolan för att sända radio nu på morgonen. Två dagar kvar.. sen är det över då lärarna sätter betygen. Räkna inte med att jag kommer att komma efter det.

Det har varit mycket fest i helgen. Orkar inte sitta och skriva om det nu så gör det senare. Var i alla fall på intervju hos tollare folkhögskola där jag sökt journalistik i höst. De grilla mig verkligen på frågor, och jag kände mig så himla dum där jag satt och babblade om olika journalister som inspirerat mig i mitt skrivande. Får svaret nu i veckan. Har en tredjedels chans att komma in. Hoppas!

Jag vill sova!!

God Morgon

Gud vad trött jag är! Börjar egentligen 13.40, men ska hinna skriva ett svenskatal som jag ska redovisa idag. Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig framför tv'n och äta frukost.

Nej nu ska jag fixa iordning mig!


Läggdags

Klarade av hela skoldagen idag. Riktigt skönt att ta tag i sakerna istället för att ligga hemma och sova, även fast jag funderade några gånger på att åka hem. Ligger so far efter i alla kurser utom filmproduktion. Jaja, kommer ändå in på skolan jag ska plugga vidare på i höst, så sträver bara efter ett slutbetyg i stort sätt.

Imorgon har jag och Nico styrt upp vår dejt. Blir inge cannelloni, men ost, kex och en flaska rödvin funkar lika bra! Ska ge oss på vattenpipan en andra gång också och hoppas på att den ska funka den här gången!


The Game

Bakis. Igen. Och varför planerar jag alltid att plugga på mina bakisdagar i hopp om att det ska gå bra? Sitter fortfarande och försöker peppa mig till att ta tag i min samhällskunskaps uppsats.

Gårdagen var skön. Jag och Maria möttes upp i stan vid fyra och köpte födelsedagspresent till Linda och åkte sedan hem till henne med Julia och Jessica. Vid sju tiden kom vi till restaurangen i gamla stan där vi skulle äta. Riktigt god mat och gott italienskt rödvin med sång och lite dans vid bordet.

Som så många gånger förut så brukar problemet vara vart man ska gå efteråt när man är en stor grupp av människor. Vi hamnade på st eriksplan på en hemmafest. Tog ett glas vin och sen tog vi taxi in till soapbar. Kön som mötte oss var inte direkt vad vi var så sugna på att stå i, så efter femton minuter styrde jag och Maria upp en efterfest hemma hos Nico. Åkte förbi mig och hämtade alkohol och vattenpipan, och blev sedan upplockade med taxi av Nico.

Väldigt skönt kväll ändå. Vi satt och shotta tequila, galliano hotshots, blanda drinkar och försökte förgäves tända den där jävla vattenpipan utan att lyckas. Satt uppe och pratade till femsnåret och slocknade sedan i Nicos kompis stora säng.

Så idag har jag inte gjort särskilt mycket. Lånade en bok av Nico, spelet av neil strauss som jag har legat och läst. Boken är som motsatsen till min favorit dumpa honom han vill faktiskt inte ha dig, och beskriver hur killar genom att vara så dryga som möjligt mot tjejer ska kunna få ett ligg. Väldigt underhållande.

Mat I Gamla Stan

Ikväll blir det utgång. Tyvärr blev det inte patricia utan ett ställe i gamla stan som vi ska äta på. Men efter det får vi se vart det bär av. Har laddat upp med "partyfeet" inlägg till mina nya skor jag köpte i London i hopp om att inte få stora köttsår på hälarna. Är helt tokig i skor men tyvärr använder jag de snyggaste för sällan då jag får såna fruktansvärda skavsår. Men nu jävlar! Tar med några extra plåster i väskan.


Valborg Och Fest

Vaknade precis. Är ledig idag, men det spelar ingen större roll, för om det så hade vart skoldag skulle jag ändå varit hemma. Är så less på att gå upp på mornarna. Jag klarar inte av det längre! Vill bara sätta på mig studentmössan och springa ut från den där jävla skolan nu! Något som jag hatar också är folk som ringer och väcker mig på mornarna. Inget ont menat, men att störa min sömn gör mig riktigt arg. Jag borde kontakta tanten i du blir vad du äter. Tror jag skulle må gott av att börja äta nyttigt på regelbundna tider, träna och få ordning på mina sovrutiner.

I helgen som var hjälpte jag till på Elins föräldrars 50 års fest. Så himla kul att festa med gamlingar! Hade jättetrevligt, och Elins föräldrar är så söta! Längtar tills i sommar då vi alla ska till gotland!

Så, i måndags var det mösspåtagning. Ingen större grej kände jag medan de flesta var som ett litet barn på julafton. Åkte ut med båt i skärgården och åt, och senare på kvällen hamnade jag på tegelbruket här i Täby, fast jag inte planerat att gå dit. Tegel är väl ett okej ställe, men gillar inte människorna och att man alltid träffar folk man inte gillar. Måste erkänna att jag hade rätt kul ändå. Har inte festat ihop med klasskompisarna någongång, så det var en upplevelse i sig. Tråkig som jag är, gick jag hem först av alla, men var så himla trött efter att Andreas släpat upp mig sju på morgonen.

Idag hade jag velat dejtat Nico. Laga cannelloni, dricka lite vin och sen röka vattenpipa. Men han är sjuk stackarn och har för övrigt andra planer ikväll så får träffa honom någon annan gång. Föreslog för Andreas att vi kunde gå ut och äta ikväll vilket jag tror skulle vara bra. Vi har börjat i fel ordning kan man säga. Gå ut och äta brukar vara det första man gör när man börjar dejta, men vi börja med det man brukar göra sist av allt.

Imorgon blir det fest igen då Linda fyller 23. Ska fira henne på patricia med lite mat och sen min älskade techno mellan 03-05. Har saknat stället, och nu har de höjt åldersgränsen till 23 också vilket irriterar mig. Men det blir nog inga problem.

x