Do You Smell Anything Between My Legs Honey?

Såg en amerikansk talkshow idag på tv där gästerna som deltog i showen inte hade några som helst gränser för vad de fick göra och inte göra. Människorna som kom dit pucklade bokstavligt talat på varandra under sändningstiden.

Ämnet idag var "I want my girlfriend back" (några kanske såg det) helt sjukt var det i alla fall! Två vuxna bröder slogs om en 18 årig tjej som de båda tydligen hade någon slags relation med. Den ena mannen hade ett barn på 5 år med henne, det vill säga att tjejen var 13 år när hon fick ungen. Hon hade i alla fall tydligen tröttnat på mannen och därför gått bakom ryggen på honom och legat med hans bror. När då hennes man misstänkte detta satt han i tv och sa "Ja, jag konfronterade henne då och sa åt henne att klä av sig, och luktade mellan hennes ben för att känna om hon hade vart otrogen.."

Hur fan funkar människor egentligen? Nej jag håller mig till Dr Phil, även fast det kan vara underhållande att se vuxna män slåss i live tv om att få sina fula kvinnor tillbaka.


Was It Good For You?

Ge mig nästa helg då schlagern går i stapeln hemma hos Fanny och Katrins farligt goda galliano hot shots.
Ge mig en toppenkväll så jag kan sluta grubbla hela jävla tiden på onödiga saker som dig.

Ge mig jobbet jag sökt för jag behöver pengarna så jag kan köpa mig lycklig.
Ge mig en man och sexet och de snygga skorna jag såg igår.
Ge tillbaka mina underbara tankar utan all skit jag fick på köpet av dig.


Let It Go!

Vem ska man egentligen lyssna på? Vilken annan människa vet hur man ska handla i de situationer när man mår som sämst? Ska man lyssna till sig själv, för det bara är en själv som vet bäst. Eller har man verkligen helt tappat omdömet för att inte kunna se de saker som alla andra sägs kunna se?

Varför kan jag inte bara släppa taget. Jag har på något sätt blivit så innästlad att jag inte vet hur jag ska komma ut. 
Om du inte vill ha mig, vill inte jag ha dig. Men hjälp mig då att kunna gå vidare ditt helvete.