Naked

Min nya kjol som jag skrev om i ett tidigare inlägg var ett riktigt kap! Jag har haft svårt med höga midjor tidigare och markerar på min höjd den med ett skärp. Men den här är jag riktigt nöjd med!

Passar perfekt till arbetsintervjun, lunch på stan, eller en drink på krogen. Vad säger ni?

Igår pratade jag lite smått med Sagars vän som är fotograf. Sagar har berättat om honom förut och om hans studio där han plåtar. Oftast är det par som vill bli fotograferade, och ofta väldigt vågade plåtningar. Par har till och med haft sex framför kameran i hans studio, som ett ja, vackert minne?

Nu har vi löst i alla fall bokat in oss hos honom för ett plåtning. Dock ska vi inte rulla runt på golvet tillsammans. Men naket kommer det bli!










Boyfriend With Benefits





 

Inatt åkte killen till Polen med två kompisar, och jag passade på att hänga på hans jobb hela kvällen. (Hur lyckas jag alltid hamna där när jag hela tiden lovar mig själv att aldrig mer tråka ut mig där en gång till?). Men igår var det helt okej, även om jag frivilligt (!) hälpte till att lyfta och rada upp dygt 200 stolar i perfekta rader. Men på hemvägen fick jag min belöning. En riktig goodiebag från Sagar.

Venus breeze rakhyvel, sex stycken smoothie á 1 liter juicer, en fet rulle toalettpapper, fyra förpackningar hårgelé och 3 hårmousse, typ hundra söta pappmuggar (med kommentaren "så slipper du diska"), en ja.. vetefan vad det är? badgrej. 9 stycken galgar, 6 stycken handdukar, en förpackning med konstiga påsar, och ett stort solparasoll att fästa i räcket på min balkong.

Allt detta hjälpte han mig att bära upp till min lägenhet klockan fyra i morse. Tur att grannarna inte var vakna. Rena rama stöldgodset!

Spelkväll

Det är verkligen något fel på mina sovrutiner. Jag kan verkligen inte somna förens tidigast klockan 3 på nätterna. Även om jag hållt igång hela dagen. Detta gör att jag också vaknar sent. Som nu. Gick upp klockan 5 på eftermiddagen. Känns rätt trist att missa en hel dag för att kunna sova. Men det är så jäkla svårt att komma upp!

Hur som helst. I onsdags blev det bio med Sagar och hans två kompisar Jassin och Dominik. Vi såg "you don't mess with the Zohan", vilket var en helt okej film. Grabbarna tyckte nog den var roligare än vad jag tyckte. Efter filmen körde jag, observera jag in till stan med dem (har aldrig vågat köra in i Stockholmskaoset tidigare) för att bowla i Nacka. Efter en timme, med mitt namn i ledning anslöt sig även Joel och Niklas. Efter några öl drog vi vidare in mot stan igen för att avsluta kvällen med lite biljard, något som verkligen inte var min grej.




I går kom Charlotte förbi för lite shopping i centrum där jag, som verkligen måste hålla hårt i min ekonomi, hittade en urläcker mörkgrön kjol med hög midja, och en svart tajt festklänning. Efter det åkte vi hem hit igen och åt godis och såg film innan jag skjutsade hem henne till Vallentuna igen.

Långpass

Bild tagen av mig igår. Är teknisk inge vidare, men väldigt stämningsfull ändå.

Det har varit en riktig pina idag på jobbet. Långpassen, dvs mellan klockan 11-21.30 jobbar jag aldrig. Men nu när jag har gått över till heltid några veckor framåt fick jag känna på igen hur jäkla jobbigt det egentligen är att stå där i 10,5 timme! En rusch vid femtiden som varade i två timmar höll på att ta kål på mig. Eftersom vi alltid skär ner på personal nu när alla vill ha semester så jobbar man enbart två stycken under en hel dag.

Så helt själv stod jag i maten när alla människor strömmade in. Jag trodde aldrig det skulle ta slut! Beställning efter beställning kom, och jag sprang utav bara helvete fram och tillbaks, men kom aldrig ikapp bongarna. Dessutom fick jag hela tre oväntade besök - Marina och hennes mamma som skulle gå på bio, Sara och Niklas som skulle gå på bio, och min kusin Patrik med hans tjej Samra som ja, skulle gå på bio.

Det är fan inte lätt att laga mat till en fullsatt restaurangs gäster när man samtidigt glatt försöker småprata med sina vänner.

Men nu är denna dag över i alla fall. Tack gode gud. När jag kom hem hällde jag upp ett glas rödvin och nu ett glas senare har jag börjar städa som en tok i lägenheten. Blir till att varva ner snart och få en god nattsömn. 



Pojkvännens byrålåda hos mig. Ingen färglad kille direkt + min nybäddade säng. Det finns inge skönare än att krypa ner under rena lakan.

Svin, Keso Och Tårar

Till att börja med.. SATC-filmen var helt underbar! Jag rös vid introt när den kända signaturmelodin började och kameran gjorde en panorering över Manhattan. Se, se se! Maria, Annika och Emma och Nadja från min klass gjorde mig sällskap, och inte helt oväntat så var det Annika som bölade mest genom filmen. Någon som vet hur man kan få tag i låten som spelas i början och slutet med signaturmelodin i sig?

På vägen hem hamnade jag visst i fel tunnelbanevagn och fick sällskap av sju stycken fulla 15-åriga killar. Jag blir otroligt obekväm när ett sånt där gäng utan hyfs omringar än där man sitter. Skönt var i alla fall att ingen pratade med mig.

Tog bilen som stod i Roslags Näsby och åkte till statoil vid mig och skulle köpa lite godis då tre småtjejer stod utanför och spydigt frågade om jag kunde köpa cigg åt dem. "Jag tror inte du behöver det" svarade jag spydigt tillbaks till tjejen som frågade varpå hennes ansiktsuttryck formades till en ful grimage. Så när jag köpt mitt godis och kommer ut till bilen ser jag att de små fjortisarna hällt keso på framrutan. Man tackar! Där fick man för att man räddade dem från att dö i förtid.

Inte nog med det så står det en taxijävel utanför min port när jag ska gå upp till mig som snabbt hoppar ur sin bil när jag passerar och ropar "heey älskling". Vad är det för fel på människor!? Det är just såna som han som våldtar unga tjejer när han skjutsar dem i jobbet.

Jag önskar att Sagar hade varit med så kunde han läxat upp småungarna lite och gett den där taxisnubben en rak höger!

Hoppas Alla Haft En Fin Midsommar

Har precis skjutsat Sagar till Mörby centrum efter en mysig midsommarhelg tillsammans. Efter att jag varit och ätit lunch borta vid skansen var jag lite grinig över att inte ha något att göra på kvällen. Sagar känner tydligen hälften av alla människor som bor i Stockholm och då överdriver jag inte, men ändå tycktes just den halvan ha flytt ut på landet. Så kvällen tillbringades hemma i soffan här hemma med killen efter att ha varit och rensat mamma och pappas kylskåp. Väldigt mysig blev det ändå måste jag erkänna.

Idag har vi bara tagit det lugnt och haft finbesök av Niklas, Sagar kompis som inte hade något bättre för sig utan åkte ända ut till Täby för att hälsa på. Mycket trevligt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och ha ett litet sex and the city maraton, för i morgon ska jag se filmen på bio!

Dubbelgångare

Har varit ute vid skansen med mamma, pappa, moster och hennes man idag. Kön in till själva skansen var otroligt lång, därför bestämde vi oss istället att ta en långpromenad längst vattnet ner till en liten restaurang. Väl där ätandes på en cesarsallad ser jag plötsligt en tjej som sitter vid bordet intill som är sjukt lik Charlotte. Jag var bara tvungen att smygfotografera henne med min mobil. Bilderna väger inte upp till det jag såg i verkligheten, för det var verkligen på pricken lik henne! Det sägs ju att man har en dubbelgångare någonstans i världen, och jag tror att jag hittat hennes!

Charlotte


Dubbelgångaren

En Liten Rolig Länk

Jag måste bara. Som de flesta vet har jag en kärlek till techno och trance. Den här videon som Marina visade för mig när hon var här speglar rätt bra vad vi håller på med ute på dansgolven. Haha.

Elin, den här tillägnar jag dig!

Recept a lá Malin



Jag och Sagar lagade mat för första gången i mitt kök igår. Visst har jag gjort mat förut, men det är mest fuskmat som min frys är fylld med - potatisbullar, pyttipanna, köttbullar mm. Så igår lagade vi min favoriträtt, fläskfilé med potatismos, philadelphiasås och rödvinssås. Och supergott blev det! Det finns inge bättre än att laga god mat i gott sällskap!

Här har ni receptet:

Stek köttet som du själv vill ha det och krydda lite med salt och peppar. För saftigare effekt, stek köttet först i pannan tills den får en brun hinna, och lägg sedan i ugnen för att långsamt bli genomstekt.

Koka potatis som du sedan häller av och pressar i en potatispress. Blanda i en liten klick smör och häll i mjölk samtidigt som du vispar potatisen till mos. Krydda med vitpeppar och blanda sedan i en skvätt vit tryffelolja för godare smak.

Smält naturell philadelphia i en kastrull och häll i en skvätt grädde och sedan sweetchilisås. Smaka och bedöm hur mycket sweetchili ni vill ha.

Koka lite rödvinssås och häll i en skvätt grädde, samt en skvätt rödvin.

Färdigt att servera med ett glas vitt vin eller coca cola. Mums!

SATC Bokat!





Äntligen ska jag gå och se den efterlängtade sex and the city- filmen! Jag såg sista avsnitten igår som visades på tv. Ni vet när Carrie är i Paris med ryssen och Mr Big kommer och räddar henne på slutet. Åh vad jag längtar efter att få se fortsättningen! Av alla som sett den har jag bara hört bra kritik. Annika och Maria följer med som sällskap då filmen tydligen inte dög åt Sagar.

Vågar man smuggla in en cosmopolitan i handen tro?


Cosmonight With The Girls



Matta




Den här halmmattan inhandlade jag i Italien som nu får min lilla balkong att se lite trevligare ut. Nu fattas bara en blomma att ställa ut. Min hyresvärd lämnade kvar en stor tung kruka med vissna växter i som jag tänkte ställa ut och plantera nåt fint i.

It's Beautiful In Paradise

Bilden är tagen i sicilien. Jag saknar värmen som verkar helt ha tagit slut här i sverige för den här sommaren.

Sen jag kom hem har jag försökt röjt upp så mycket som möjligt i lägenheten. Sagar hjälpte till, och skruvade upp diverse grejer (mansgöra) medan jag plockade upp saker ur kartongerna och pysslade.

Jag och Sagar har även firat vår halvårsdag i helgen med mat och mys här hemma. Nu sitter jag och väntar på att Marina och Annika ska komma hit för lite cosmopolitandrinkar och snack.


I'm Home!

Tillbaks till Sverige, och tillbaks till bloggandet. Sidan strulade så mycket för en vecka sen så hann aldrig skriva att jag skulle åka till Sicilien. Syrran tog studenten förra veckan, som var riktigt lyckad. Och sen drog vi två till Sicilien för lite skön semester. Men nu är jag hemma igen, och Nico har åkt.. Eller åker i morgon? Han ska jobba som reseledare i Grekland i fem månader och försvinner från alla här hemma. Känns tråkigt..

Men Carro kommer hem nångång nu i sommar i alla fall, och sen kommer Elin!

Nej orkar inte skriva mer. Får lägga upp lite bilder i dagarna från resan. Men nu vet ni vart jag hållit hus!

Det Där Med Att Bo Själv

Är hemma hos föräldrarna en sväng nu för att plocka upp syrran och hennes kille. Passade på att blogga lite eftersom mitt bredband inte kommit hem än till lägenheten. Vi ska åka och fika nu hos mig, och jag ska packa upp det som fortfarande står i kartonger överallt. Har ännu inte kommit till rätta riktigt känner jag och det känns konstigt att bo själv. Som tur var höll Sagar mig sällskap första natten igår, men ikväll blir det bara lilla jag. Utan Internet. Hur ska jag klara mig?

Blir till att åka och köpa en dosa snus nu så jag orkar.


Inflytt

Jag är helt slut i kroppen. Har burit flyttkartonger halva dagen. Kul att man bor högst upp i lägenhetsbyggnaden utan hiss. Som tur vad fick jag hjälp av pappa, Sagar och Domink. Ett par starka karlar var precis vad man behövde för att klara av den här dagen. Jag höll på att spy efter min tionde vända för de där jäkla trapporna.

Men nu är det klart! Jag har några få saker kvar bara som fortfarande hänger på väggarna här hemma, men annars är lägenheten redo för mig. Jag sitter just nu i min säng i mitt tomma rum med datorn i knät. Vill inte sova ensam första natten, så ska tvinga Sagar göra mig sällskap i vår nya dubbelsäng imorgon.

Inflytten firades med lite champagne och film med grabbarna. Åh jag måste bara säga att i love love love min nya soffa! Kolla bilder.



Shoes In A Box


image415Igår fick skorna flytta in i min nya walk-in-closet. Såg att jag har en till rad att fylla, så det ger mig en anlending till att gå och shoppa mer skor. Stövlarna ska också in idag, samt resten av alla saker.