Tuuut

Aset har fortfarande inte svarat i telefonen. Är det så svårt att lyfta luren, eller är min ilska så genomskinlig efter drygt 40 missade samtal nu på 2 timmar? Känner mig helt avtrubbad, känner inte för att skrika så ska köra med Challes teknik - icecold bitch. Åh vad jag inte orkar sånt här skit just nu. Jag har ju semester! Varför kan inte idioten vara lite schysst mot mig? Jag vet att jag är krävande - lillasyrran påminner mig varje dag och pappa varje gång vi bråkar. Men jag begär inte mycket. Ärlighet. Är det så jävla svårt?

Bjuder på några fina bilder jag fotade i skåne så länge mellan signalerna som går fram....tuuut....tuuut...tuuut... "hej du har kommit till x, jag kan inte svara just nu, men lämna namn och num..." Åh!!!!!!!!



#!"@!!!#

Jag är så jävla förbannad på en viss person just nu. En person som jag trodde stod mig nära men som nu visar sig ljuga som ett as. Själv bjuder man på sin kärlek till personen som man tror är ärlig mot en, men som visar sig ljuga en rätt upp i ansiktet när man frågar om vissa saker stämmer. Det var sista gången jag var generös mot dig, och om du inte svarar på din mobil snart ska jag fan åka hem och knacka på hos dig så ska du få höra ett och annat. Du ska vara glad att du inget vet än så länge, nu sitter du nog där hemma i soffan och tror att allt är bra mellan oss. Men du skulle bara veta. Innan stormen bryter ut.

Jaha, för övrigt kom jag hem från skåne idag efter en skön semester på österlen. Jag tror det mest är äldre människor som kan uppskatta en sån vistelse - utan tv, radio, mitt i en liten stad (om man ens kan kalla det de) ute i ingenstans. Fick chans att vila upp mig ännu lite mer åtminstonde, och fick dessutom chansen att inhandla tre sjukt snygga pumps att ta med mig hem till storstan.

Så bär det av till gotland med elin och evelina i morgon då! Och skorna ska självklart med, plus tre par till! Har inte hunnit landat här hemma än känns det som fören man ska iväg igen. Men jag gillar att komma bort från vardagen för omväxlings skull. Har inte hunnit packa än, rev upp alla smutskläder när jag kom hem som nu hänger på tork och ska packas ner igen snart. Har sjukt ont i magen vilket irriterar mig och har fått mig på lite dåligt humör, men jag hoppas det går över snart.

Nu jävlar ska jag ringa aset igen och ställa x mot väggen!

After Work

image51


 

Jobbade idag på Jonas företag. Försov mig, och stormade in på kontoret på tegnergatan. "Bra gjort sjusovarn, första dan och allt!" var Jonas kommentar. Fanny lärde mig jobbrutinerna, där jag ska skriva olika texter till deras hemsidor de gör. Slutade vid halv ett och lunchade tillsammans med mina nya kollegor, Jonas, Fanny, Andreas och Crillo på friday's i kungsträdgården. Drack min favoritdrink strawberry daiquiri och njöt av det fina vädret. Mötte sedan upp Charlotte i centrum och köpte silikondroppar till mitt löshår, och åkte hem till mig nu och gjorde "after work" drinkar. Skön dag är bara förnamnet!

Kom nyss hem efter att ha suttit barnvakt hos Sofie, ungen som är dum i huvudet. Känns bra nu när jag sitter med en sedelbunt i handen i alla fall. Måste snabbstäda nu och sen packa! Åker ju imorgon till skåne. Ska köra ner hela vägen, ska bli spännande. Sen gotland!

x




Pappa Betalar

Var en sväng på Café Opera igår med Carro och Mina. Gillar egentligen inte stället, en amerikansk kille som vi träffade där inne frågade mig varför, och jag svarade "se dig omkring, alla killar här ser lika dana ut. Kostym, bakåtslickat hår, och står och flirtar med tjejer som är allt för söta för dem. Många lever på sina föräldrars pengar, trots att vissa överstigit 30 år. "

"Really?" frågade amerikanarn mig. "Ja tyvärr är det så, och därför gillar jag inte Cafét så mycket. Men det är ett väldigt vackert ställe." Jag vände mig om mot baren och beställde en smirnoff ice. "78 kr" sa bartendern och ställde flaskan på bardisken. "Va!" höll jag på att slänga ur mig. Sedan vände jag mig om till amerikanaren igen,
 "..och, det är svindyrt här!"


Imorgon ska jag provjobba på Jonas företag eftersom det inte blev av i förmiddags då jag var allt för trött för att släpa mig upp på morgonen. Sedan ska jag möta upp Charlotte och ta en sen lunch med henne. På kvällen sitter jag barnvakt åt Sofie, som är världens mest krävande 5 åring. Ungen är helt dum i huvudet, men det kan man ju inte säga till ett barn? Tur att jag får bra betalt för att höra hennes gnäll om att jag måste leka med hennes leksaker och inte får gå där ifrån. Mina framtida tvillingpojkar ska vara så pass väluppfostrade, inte nördiga, men söta att var enda barnvakt ska älska dem!

=O

Har blivit en riktig semester alkis xx
                        

 

Grekland

Är tillbaka efter en härlig semester i grekland med lillasyrran. Kan bara säga att den resan satt fint då jag vilade upp mig ordentligt efter studenten och allt festande. Solade och badade, åt mängder av grekiskt sallad, drack drinkar på balkongen i kvällssolen och shopppade på kvällarna. Så nu är jag pigg och fräsch igen, och ska på arbetsintervju i morgon hos Fannys pojkvän Jonas som har ett företag där man ska skriva en massa texter. Passar mig utmärkt då jag tror att det kan vara en bra erfarenhet för mig som ska börja plugga journalistik i höst.

På lördag åker jag till skåne en vecka, men har inte bestämt mig än om jag vill följa med. Ska dit med familjen och vet hur det brukar bli när vi lever så tätt inpå varandra i en vecka. Blir alltid något bråk. Jag undrar om det är ett tecken på ren omognad att man fortfarande bor hemma, eller att man kanske är redo att flytta för att man klarar sig bättre själv utan ett par tjatandes föräldrar som inte vill inse att man börjar bli vuxen. Jag hoppas på det andra alternativet, men samtidigt vet jag att jag inte är redo för att flytta hemifrån då jag i praktiken är för beroende av mina föräldrar fortfarande, men att jag nog psykiskt skulle klara av att flytta.

Dagen efter att jag kommer hem från skåne åker jag med Elin och Evelina till Gotland en vecka. Det ser jag fram emot! Har aldrig varit på gotland faktiskt, och hoppas på att det är lika roligt som jag förväntar mig att det ska vara. Vi ska bo nära visby så vi kan cykla in dit, och har vänner i själva staden som vi kan övernatta hos om vi skulle gå ut och festa nån kväll. Ska bli skitkul.

Sen är sommaren nästan slut, eller inte riktigt.. Börjar högskolan i mitten på augusti, men ska försöka jobba så mycket jag kan på Jonas företag fram tills dess att jag börjar plugga igen. Min ekonomi ser för tillfället inge vidare ut om man bortser från skatteåterbäringens 4000 kr som ska gåt till lillasyrran för skulderna efter Londonresan.

Det kostar att ligga på topp!

För Jag Har Tagit Studenten!

Veckan som gått har varit helt galen. Är slut i hela kroppen och känner riktigt hur sliten man är. Men fan va kul jag har haft!

Onsdagen var the best time ever! Elin sov hos mig och vi vaknade vid 07.00 på morgon, duschade, sminkade oss, fixa håret på varandra och drack champagne. Sedan åkte vi till skolan i våra fina klänningar och fixade det sista inför flaket innan vi åt avslutningslunchen i skolan. Utspringet var det bästa! Det stod massvis med människor utanför som såg oss springa jublandes ner för trappan. Fick blommor och mjukisdjur runt halsen av släkten och ännu mer champagne. Efter att ha kramat om alla så sprang vi och bytte kläder och hoppade upp på flaket. Vilken känsla! Har åkt flak förut, men när det är ens eget så är det en helt annan känsla. Åkte hoppandens och skrikande runt i Täby i säkert två timmar och kom sedan hem helt dyngsur efter all öl som hällts över mig.

De första gästerna kom vid fyra tiden och sedan rullade det bara in fler och fler under kvällen. Fick otroligt fina saker, bla massa smycken, ljuslyktor, exklusiva badsaker, presentkort på ännu mer smycken, chokladprovning som jag ska gå på med Nico, och det bästa av allt - en greklandresa med syrran.

Festade hela natten och morgonen, och somnade drygt 24 timmar senare vid 6 tiden, helt slut. Dagen efter mådde jag inte särskilt bra, var länge sen jag var så bakfull, men som Nico skulle ha sagt "man mår som man förtjänar". Nu i efterhand vill jag bara göra om den dagen hundra gånger om! Men får vänta tills i vinter då jag fyller 20, för det ska firas lika hårt!

I fredags tog Charlotte studenten, och fortfarande bakfull åkte jag till Åva för att se henne springa ut. Var nästan avundsjuk och tänkte "jag vill ta studenten igen", då alla sprang ut. Åkte sedan flak igen med förhoppningen att inte bli dyngsur av öl, men insåg rätt snabbt att det var omöjligt. På kvällen var det mottagning med en massa god mat och vin. Blev lite för mycket att dricka igen, då Patrik plockade fram Mintu som vi shottade innan vi skulle in till stan. Vi fick sedan skjuts ut av Sandra in till stan, men när vi väl kom dit orkade varken jag eller Challe gå in så vi åkte hem och sov istället.

Igår fyllde Dominik 29, så då vart det fest igen. Han hade bokat bord på en jättemysig uteservering vid Kristineberg på ett ställe som heter solstugan. Och tur med vädret hade vi också! Satt och lapade sol med ett glas vin och blickade ut över vattnet. Helt underbart! Pratade med Fannys pojkvän Jonas som sa att han har ett jobb till mig på sitt företag. Vet inte exakt vad jag ska göra mer än att skriva texter till annonser tror jag. Ska prata mer om det nästa vecka. Åkte sedan till en pub vid fridhemsplan och drack lite öl tills människor börja dra sig hemåt en efter en.

Idag har mamma och jag varit i centrum och köpt en massa solkrämer och stuff till resan. Har inte riktigt fattat än att jag åker i morgon bitti, har inte ens hunnit packa. Men det ska bli otroligt skönt att vila upp sig efter en minst sagt hård vecka!

Nu ska jag ner och gotta mig med salamikorv och ost och kex som jag köpt. Jag skriver mer efter grekland!

xx