A Taste From London

177265-21

trötta på flyplatsen - planet 19 h försenat

177265-20

sminkning på g inför en kväll på stan

177265-19

hafis jag och syrran på en clubb i london

177265-18

piccadilly by night

177265-17

madame tussaud - med aguilera

London baby!

All right. Jag är hemma från London. Har varit en helt galen resa, men en massa shopping, alkohol, servärdigheter och ännu mer shopping.

Hotellet låg i paddington, fem minuter t-bana in till centrala London. Kom fram i fredags, gick en sväng på stan och somnade sen. Lördagen bestod av shopping vid piccadilly där vi hittade den största top shop affären jag någonsin sett. Var inne där i 2 h med en massa hysteriska tjejer. Helt galet mycket folk ute på gatorna så bestämde oss för att ta shoppingrundan på måndagen istället i hopp om att mindre folk skulle vara ute då.

Lördagskvällen tillbringade vi på clubben on and on, även där var det hysterisk mycket folk. Fyra våningar fyllda till bristningsgränsen. Tyvärr upptäkte vi rätt snabbt att engelskmän är otroligt fula, så blev inget ragga. Drack lite drinkar, försökte dansa så gott det gick i trängseln, och gick sedan och fyllekäkade på Mc'Donald's. Söndagen bestämde vi oss för att kolla in alla sevärdigheter som finns. Besökte bland annat madame tussaud's för att spana in alla vaxdockor. Riktigt häftigt att se då vissa såg otroligt levande ut. Åkte sedan och kollade in Tower bridge och Big ben i samma veva och råkade hamna mitt i nåt maraton som gick runt hela London. Tog oss hela dagen att se alla saker och åkte trötta hem för en powernap. På kvällen åkte vi hungriga in till piccadilly igen och gick och åt på Friday's. Där träffade vi Aziz, som är servitör och hade bott i Norge, så vi pratade lite med honom och bytte nummer för att gå ut dagen efter.

Måndagen blev vår shoppingdag. Har köpt alldeles för mycket saker för pengar jag inte har. Har spenderat över 6000 spänn. Men är man i London så är man. Sprang runt som galningar ut och in i affärerna på Oxford street och blev överlycklig när jag hittade mina pretty woman stövlar. Riktiga fuck me heels, som går upp till knäna. Köpte tre par skor till. Yes I like shoes! På kvällen mötte vi upp Aziz på Friday's. Satt i baren och blev bjuden på underbara drinkar och följde sedan med honom till en restaurang i vad vi sa "ghettot", för att möta upp hans kompis Hafis. Tillsammans gick vi sedan till en klubb i närheten där vi drack öl, dansade och pratade. Tog sedan en taxi hem till Hafis med Babs och Aziz där de började rulla jointar och röka på. Där spenderade vi resten av natten tills vi åkte hem runt morgonkvisten. 

Var sjukt trötta dagen efter då vi var tvungna att checka ut innan kl 11, så tillbringade tiden i Hyde Park och åt världens godaste pizzor på en restaurang. Sedan när vi äntligen kom till flygplatsen checkade vi in våra resväskor, där vårt första problem dök upp med övervikt och min vattenpipa jag köpt som var för "vasst" för att ha med i handbagaget. Efter vi klarat av tullen där vi inte fick ha några flytande väskor med oss in och fick slänga hundkrämer och sånt, så gick vi direkt till taxfreen och köpte sprit. 

Runt klockan 19 när planet egentligen skulle gått fick vi reda på att det var något fel på planet och att det skulle bli försenat. Efter två timmar fick vi sedan reda på att planet var så pass trasigt att vi inte kunde flyga hem samma kväll, utan fick åka hem dagen efter. Kul! Så vi hämtade ut alla våra väskor igen och slog läger på golvet med 50 andra svenskar för att få reda på mer information. Efter ytterligare 2 timmar fick vi reda på att de letade efter hotell åt oss men att det tyvärr inte fanns några lediga nånstans i London. Great! Var sjukt trötta och hungriga, så efter ytterliga nån timme så tryckte de på alla svenskar på en buss som tog oss ut till bushen. Som tur var hamnade vi på ett riktigt lyxhotell med plasma tv och Internet på rummet, spa och stora sköna sängar. Somnade direkt och sen var det upp igen och tillbaks till gatwicks airport där vi fick börja om igen.

Höll på att bli tokig när dem meddela oss att vi inte fick ta in spriten genom tullen som vi hade köpt dagen innan på taxfree'n. Carros resväska hade även gott sönder och ingen ville hjälpa oss utan sa bara "you can buy a new suitcase". Tröttsamt! Så tillslut, efter mycket tjafs med flygplatsens personal fick vi tillåtelse till att ta in spriten genom tullen och plastade in Carros väska. Spenderade nån timme till i taxfree'n där vi shoppade victorias secret smink och åt. Och sen kom vi äntligem hem! 28 h försenade.

Helgens citat:

"Excuse me, have you shaved your pussy today?" - en kille kom fram till Carro och frågade detta mitt i shoppingrundan varpå Carros långfinger flög upp på en sekund med svaret "fuck you!"

"Vart kommer du ifrån?"
"Öland"
"Åh, dit ska jag i sommar!"
"Jaså, vart på öland?"
"Visby"
- Jag i baren på Friday's pratandes med en svensk tjej som jobbade där

"Vill du ha dina pengar? Jag har dem i mig"

På väg till flyplatsen i taxin körde en motorcykel upp jämsides med vår bil, och killen på hojen satt och kollade in på oss medan han körde. Det han inte märkte var att bussen framför honom plötsligt stannade så killen åkte rätt in i bussen och blev skitsur. Vår taxigubbe skrattade så han grät.

"Ana'Banana"

Carros "curry jointar"

"Where you from?"
"Bombaaay!" 
- Alla var indier där borta.

Packar

Åker till Arlanda om drygt en timme och jag har fortfarande inte packat. Typiskt mig. Är otroligt trött så blir en lugn kväll när vi kommer fram tror jag. Kan va bra att få en ordentlig nattsömn då vi ska upp tidigt i morgon och shoppa hela dagen. Ska bli 19+ och sol, medan ni här hemma får nöja er med 5-10 och moln. Höhö.

Kommer hem på tisdag kväll så får bli en uppdatering då i bloggen med lite bilder!
x

Succé

Vår redovisning av projektarbetet blev så jävla lyckat! Vi hade släkt ner hela klassrummet och tänt 30 levande ljus, satt upp våra fotografier av naturbilder på väggarna och bjöd på geléhjärtan. Det var lite nervöst i början när vi skulle visa filmen eftersom vi inte visste hur vår publik skulle reagera. Men i slutet av dagen efter att ha visat filmen säkert tio gånger hade vi fått fyra stycken att börja gråta. Snacka om lyckat! Eftersom budskapet i filmen var att beröra tittarna. Och för er som inte vet så handlade filmen om olika karaktärer som knyts ihop med känslan ensamhet i olika situationer, som misshandel, självmord och våldtäkt.

Jag är så nöjd! Känns som julafton. Man vill inte att dagen ska ta slut!

Imorgon ska jag Carro och lillasyrran träffas och planera London! Åker ju på fredag! Ska bli riktigt skönt med en galen weekend efter hårt slit med pluggande! 

Tatoos

Jag tänder verkligen på tatueringar. Stora tribals med personliga drag som täcker hela ryggen och axlarna på killar. Det är så otroligt sexigt. Om de sitter på rätt kille det vill säga.

Imorgon ska jag och Elin redovisa vår film i projektarbete. Fan vad skönt det ska bli, eftersom vi jobbat med den i 6 månader nu. Har skrivit en packlista på allt som jag ska ha med mig till skolan.
Kommer bli skitbra tror jag, så som vi har väntat på den här dan.

One Night

Har fixat lösnaglar idag i centrum med Carro, så det är ett helvete att skriva på tangentbordet. Klistrade på dem hemma hos Andrea som jag är barnflicka åt. Hon hade aldrig sett lösnaglar förut och tyckte det var jättespännande att se hur man tryckte dit dem, så hon fick alla omaka par som jag inte behövde att leka med. Men när hon ville att jag skulle klistra på en på hennes nagel så fick det vara nog. Vad skulle hennes föräldrar säga när de kom hem och såg att ungen gjort nagelförlängning á la fransk manikyr. Lite kul hade det vart i alla fall. Hon har ju ingen storasyster som kan lära henne sådana saker, så det blir min uppgift till att lära henne allt sånt. Förklarade idag tex hur hemskt barnarbete är i andra länder och att vi kvinnor måste gifta oss redan i tonåren. Men tror inte hon fattade så mycket.

Sitter och väntar på ett avsnitt av 100 höjdare ska laddas ner. Älskar det programmet! Filip och Fredrik är så sköna. Har för övrigt varit hemma hos Nico ikväll och delat en flaska vin. Slutade med att vi satt och kollade på Paris Hiltons porrfilm one night in paris. Haha. Har faktiskt inte sett den fören nu, men måste säga att den var jävligt tråkig. Mjukporr är inte min grej.

Kom hem för en stund sen och möttes av en stor äcklig spindel i hallen. Fyfan, spindlar är det värsta jag vet. Så tog skohornet och mosade den jäveln. Mamma får sopa upp resterna i morgon bitti.

Friends

Kan inte sova så ligger och tittar på friends och har precis gjort mumsiga mackor.


image15
image16


Vitt bröd
Tomater
Ruccola sallad
Mozarella
Permesanost
Pesto
Olivolja

Brown Eyed Girl

Vaknade för en stund sen. 17.30. Ja, så är det när man har påsklov!

Var ute och firade Fanny igår som fyllde 20. Slutade på soft kök och bar, som faktiskt var helt okej den här gången. Blev inklämd vid ett bord med bara killar (inte mig emot). I alla fall så hatar jag att när man tar kontakt och pratar med en kille ute så tror de till 99 % att man har en tanke bakom det (att man vill följa med dem hem). Så var det verkligen igår. Jag satt och småpratade med en 25 åring då jag reser mig upp och säger att jag ska gå och beställa en öl i baren. Han säger då att han kan göra det åt mig, och drar fram pengar ur hans egna ficka och kommer sedan tillbaka med ölen. Resten av kvällen satt den där människan och strök mig på kinden, örat och nacken. Bara för att han sa att han kunde bjuda mig på en öl ger väl honom inte friheten att kladda på mig?

Hur som helst så vänder jag mig då till en annan kille bredvid mig och viskar "det är en jättejobbig kille som håller på att flirta, och jag är inte intresserad, kan inte du och jag prata lite?" Sure sa han och vi satt och pratade lite resten av kvällen, bland annat om varför killar tror att dem ska få nåt bara för att man pratar med dem. 

Så när jag ska gå säger han självklart att jag borde stanna med honom. Men när jag insisterat på att jag verkligen måste hem så frågar han om han kan få mitt nummer. Och vad kan vi lära oss av det? Jo,
1. Alla killar är precis lika dana. Om dem inte får ut någonting av ett samtal så behöver man inte prata från första början.
2. Att ge sitt nummer till en kille man egentligen inte vill ge det till kan resultera i att man får en stalker efter sig (Björn). Därför är det bäst att vara ärlig. Ja, i alla fall nästan..

Så jag sa att jag tyvärr redan hade påbörjat en sak med en annan kille. Och så va den saken löst!




                     image10

Testade lillasyrrans bruna kontaktlinser, kul att se hur man ser ut med en annan ögonfärg!

Lov!

Att blogga är ett himla bra tidsfördriv när man är i skolan har jag märkt. Just nu sitter jag och väntar på att Elin ska sluta sin lektion så vi kan plugga. (Jag har inte gått och blivit nörd som det låter).

Har påsklov nu också, känns otroligt skönt att slippa alla jobbiga människor och lektioner! Ska hem till Fanny i helgen och fira hennes 20 årsdag, och nästa helg ska jag ut med gamla jobbarkompisarna och käka.

Nej nu får fan Elin ta och skynda sig annars går jag hem och tar min dagliga rutin - the powernap!

Zzz

Jag hatar människor som andas högljutt! Stäng munnen!

Sexy men

Okey, dags för en lista med de första 9 hetaste männen som jag kom att tänka på! (ingen speciell ordning)

1. Jude Law - Den absolut snyggaste karl man kan hitta!
2. Jay Hernandez
3. Robert De Niro - Om jag också var 60 bast, oh yeh!
4. Wentworth Miller
5. Robert Knepper  (t-bag i serien brison break) - erkänn att mannen är jävligt het!
6. Edward Norton
7. Robert Downey Jr
8. Robbie Williams
9. Justin Timberlake - Okej han är mer söt än sexig

Jag ska åka och hora lite i hollywood tror jag!

1956

Har varit på musikal ikväll med syrran, mamma och hennes jobbarkompisar. Älskar musikaler, opera och teater, men just denna - 1956 som den hette var inte så bra som jag hade hoppats på. Men den var ändå rolig att se eftersom en man som bor i samma område som oss, skrivit hela idén, samt att ett par gamla klasskompisar till mig satt i orkestern.

Hur som helst så är jag hemma nu och tänkte ta en dusch och sen förbereda mig inför morgondagen då jag ska sända och redigera radio hela dan. Har egentligen studiedag, men eftersom jag ligger efter i de flesta ämnena så måste jag palla mig dit. Har även diskuterat vårt nya flak problem idag. Vet inte de kom någon vart efter att jag var tvungen att gå, men själva problemet nu är att vi har skrotat den ena gubbens flak där bara 15 personer fick plats, till att nu vilja ha ett flak för 35-40 personer, men som är 1000 kr dyrare. Så självklart när man är en grupp som ska komma överens så är det alltid någon som inte vill. Jaja, får se hur det där löser sig.

Påsklov nästa vecka! Underbart. Får jag tid att ta igen massa saker som jag ligger efter i och få sovmorgon varje dag!

Updates

Sitter fortfarande kvar i skolan. Har varit här i 13 timmar nu, och mina ögon är fyrkantiga. Är inte färdig än heller på ett tag. Jag och Elin ska precis börja skriva på vår uppsats till projektarbetet.

Jag har ont i huvudet.

...

Sitter i skolan just nu. Har averkat snart halva dagen, och har 7 timmar kvar framför mig innan jag får gå hem. It sucks. Elin har fortfarande lektion så sitter och väntar på henne, och på att Carro ska komma så jag kan göra en radiointervju med henne om när hon bodde i LA.

Det blir väl till att sitta här och läsa andras bloggar tills nåt annat händer.

Lutten 21 kärring år

                                        177265-9

Gårdagen var skön. Åt mat hemma hos Carro och drack lite vin och pratade skit. Åkte sedan in till kungsholmen och gick till krogen Grabbarnas där vi bokat bord. Hade en trevlig kväll med ännu lite mer vin, och lite nudelwook på vägen hem. 
    Vart ruskigt sugen på att gå ut idag igen, men ska vara i skolan imorrn från 08.30-21.00 (!) för att plugga, så blir till att sova snart. Måste bara tipsa om en skitläskig länk som handlar om
spöken för er som vågar kolla.