Billigt Rakvatten & Fester På G

Det har varit en helg med blandade känslor. Men mesta delen idag har jag bara varit förbannad. Lyssnade på bullet for my valentine hela vägen hem, så då kanske ni får en smak av känslan. Bättre blev det inte av att en ful kille i min ålder sätter sig på sätet brevid mig på bussen hem och verkligen Stinker billigt rakvatten. Inte nog med att doften var kvävande när han satt still. Det var bara de att han hela tiden bytte plats på sätet. Typ som att han satt obekvämt, och då kom en ny fläkt av den där skiten han hade på sig. Jag trodde jag skulle spy, så hemskt var det. En stickande frätande doft som han måste ha hällt på hela sig själv. Fruktansvärt är bara förnamnet.

Okej, det roligaste idag var i alla fall att jag skrivit kontrakt för min lägenhet. Mimmi och hennes sambo som bor där nu är helt fantastiska värdar. Bättre kan man inte hitta. De är verkligen supertrevliga och ger mig totalt fria händer vad gäller att bo där.

"Om du inte gillar färgerna så får du måla om hur mycket du vill! Och vi lämnar kvar lite porslin och sånt om du vill ha, men om du inte gillar det är det bara att kasta i soporna! Och självklart får du ta hit er vovve och pojkvän och alla vänner, och det gör absolut ingenting om du spiller eller har sönder nåt. Sen måste du ha massa fester, ja vi hade knappt några så du måste se till att ha massa fester! Tänk va skönt så kan du komma hem och tända ljus och ligga i badet med ett glas vin. Vi lämnar kvar tavlor och sånt, men gillar du det inte så är det bara att ta bort. Du bestämmer heeeelt själv. Du kommer älska att bo här!"

Oh yes I will!



Supermysigt vardagsrum med röd fondvägg och utgång till balkong. Fint sovrum där jag kommer få behålla sängen.


Charmigt kök som jag gillar nästan mest i hela lägenheten. Jag kan se mig själv stå där och hänga på alla fester jag kommer ha i sommar.


En smakprov på hallen och mamma, tagen från farstun när man kommer in. Dörren till toan och ingång till köket syns. Och sen en bild på mitt badkar där jag ska bubbla varje dag.

Det jag inte tog kort på var hallen, min nya walk in closet och balkongen.
Jag längtar!

Kommentarer
Postat av: mia

fan va mysig lägenhet. prefekt för dig ju! puss mia

2008-03-18 @ 12:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback