Inflytt

Jag är helt slut i kroppen. Har burit flyttkartonger halva dagen. Kul att man bor högst upp i lägenhetsbyggnaden utan hiss. Som tur vad fick jag hjälp av pappa, Sagar och Domink. Ett par starka karlar var precis vad man behövde för att klara av den här dagen. Jag höll på att spy efter min tionde vända för de där jäkla trapporna.

Men nu är det klart! Jag har några få saker kvar bara som fortfarande hänger på väggarna här hemma, men annars är lägenheten redo för mig. Jag sitter just nu i min säng i mitt tomma rum med datorn i knät. Vill inte sova ensam första natten, så ska tvinga Sagar göra mig sällskap i vår nya dubbelsäng imorgon.

Inflytten firades med lite champagne och film med grabbarna. Åh jag måste bara säga att i love love love min nya soffa! Kolla bilder.Kommentarer
Postat av: nico

guud vad fint!

2008-06-02 @ 22:44:31
Postat av: Linnéa i klassen

såg jättefint ut ... :)

2008-06-02 @ 23:38:22
Postat av: Elin också från tollareklassen

heeej tjejen,så kul att folk bloggar om sina liv. Lägenheten ser ju mysig ut, värsta lyxen med balkong! Men hur funkar det att grilla inomhus, egentligen? ;) Haha. Hoppas du får en fin sommar och semester. Själv sitter jag inomhus hela sommaren och blir utskälld. :) (Kundtjänst du vet...)

2008-06-05 @ 22:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback