London baby!

All right. Jag är hemma från London. Har varit en helt galen resa, men en massa shopping, alkohol, servärdigheter och ännu mer shopping.

Hotellet låg i paddington, fem minuter t-bana in till centrala London. Kom fram i fredags, gick en sväng på stan och somnade sen. Lördagen bestod av shopping vid piccadilly där vi hittade den största top shop affären jag någonsin sett. Var inne där i 2 h med en massa hysteriska tjejer. Helt galet mycket folk ute på gatorna så bestämde oss för att ta shoppingrundan på måndagen istället i hopp om att mindre folk skulle vara ute då.

Lördagskvällen tillbringade vi på clubben on and on, även där var det hysterisk mycket folk. Fyra våningar fyllda till bristningsgränsen. Tyvärr upptäkte vi rätt snabbt att engelskmän är otroligt fula, så blev inget ragga. Drack lite drinkar, försökte dansa så gott det gick i trängseln, och gick sedan och fyllekäkade på Mc'Donald's. Söndagen bestämde vi oss för att kolla in alla sevärdigheter som finns. Besökte bland annat madame tussaud's för att spana in alla vaxdockor. Riktigt häftigt att se då vissa såg otroligt levande ut. Åkte sedan och kollade in Tower bridge och Big ben i samma veva och råkade hamna mitt i nåt maraton som gick runt hela London. Tog oss hela dagen att se alla saker och åkte trötta hem för en powernap. På kvällen åkte vi hungriga in till piccadilly igen och gick och åt på Friday's. Där träffade vi Aziz, som är servitör och hade bott i Norge, så vi pratade lite med honom och bytte nummer för att gå ut dagen efter.

Måndagen blev vår shoppingdag. Har köpt alldeles för mycket saker för pengar jag inte har. Har spenderat över 6000 spänn. Men är man i London så är man. Sprang runt som galningar ut och in i affärerna på Oxford street och blev överlycklig när jag hittade mina pretty woman stövlar. Riktiga fuck me heels, som går upp till knäna. Köpte tre par skor till. Yes I like shoes! På kvällen mötte vi upp Aziz på Friday's. Satt i baren och blev bjuden på underbara drinkar och följde sedan med honom till en restaurang i vad vi sa "ghettot", för att möta upp hans kompis Hafis. Tillsammans gick vi sedan till en klubb i närheten där vi drack öl, dansade och pratade. Tog sedan en taxi hem till Hafis med Babs och Aziz där de började rulla jointar och röka på. Där spenderade vi resten av natten tills vi åkte hem runt morgonkvisten. 

Var sjukt trötta dagen efter då vi var tvungna att checka ut innan kl 11, så tillbringade tiden i Hyde Park och åt världens godaste pizzor på en restaurang. Sedan när vi äntligen kom till flygplatsen checkade vi in våra resväskor, där vårt första problem dök upp med övervikt och min vattenpipa jag köpt som var för "vasst" för att ha med i handbagaget. Efter vi klarat av tullen där vi inte fick ha några flytande väskor med oss in och fick slänga hundkrämer och sånt, så gick vi direkt till taxfreen och köpte sprit. 

Runt klockan 19 när planet egentligen skulle gått fick vi reda på att det var något fel på planet och att det skulle bli försenat. Efter två timmar fick vi sedan reda på att planet var så pass trasigt att vi inte kunde flyga hem samma kväll, utan fick åka hem dagen efter. Kul! Så vi hämtade ut alla våra väskor igen och slog läger på golvet med 50 andra svenskar för att få reda på mer information. Efter ytterligare 2 timmar fick vi reda på att de letade efter hotell åt oss men att det tyvärr inte fanns några lediga nånstans i London. Great! Var sjukt trötta och hungriga, så efter ytterliga nån timme så tryckte de på alla svenskar på en buss som tog oss ut till bushen. Som tur var hamnade vi på ett riktigt lyxhotell med plasma tv och Internet på rummet, spa och stora sköna sängar. Somnade direkt och sen var det upp igen och tillbaks till gatwicks airport där vi fick börja om igen.

Höll på att bli tokig när dem meddela oss att vi inte fick ta in spriten genom tullen som vi hade köpt dagen innan på taxfree'n. Carros resväska hade även gott sönder och ingen ville hjälpa oss utan sa bara "you can buy a new suitcase". Tröttsamt! Så tillslut, efter mycket tjafs med flygplatsens personal fick vi tillåtelse till att ta in spriten genom tullen och plastade in Carros väska. Spenderade nån timme till i taxfree'n där vi shoppade victorias secret smink och åt. Och sen kom vi äntligem hem! 28 h försenade.

Helgens citat:

"Excuse me, have you shaved your pussy today?" - en kille kom fram till Carro och frågade detta mitt i shoppingrundan varpå Carros långfinger flög upp på en sekund med svaret "fuck you!"

"Vart kommer du ifrån?"
"Öland"
"Åh, dit ska jag i sommar!"
"Jaså, vart på öland?"
"Visby"
- Jag i baren på Friday's pratandes med en svensk tjej som jobbade där

"Vill du ha dina pengar? Jag har dem i mig"

På väg till flyplatsen i taxin körde en motorcykel upp jämsides med vår bil, och killen på hojen satt och kollade in på oss medan han körde. Det han inte märkte var att bussen framför honom plötsligt stannade så killen åkte rätt in i bussen och blev skitsur. Vår taxigubbe skrattade så han grät.

"Ana'Banana"

Carros "curry jointar"

"Where you from?"
"Bombaaay!" 
- Alla var indier där borta.

Kommentarer
Postat av: Samantha

Engelska killar är visserligen fula, men när man väl hittar en normalsnygg kille är dom sånna otroliga gentlemän! Och sånt är man definitivt inte bortskämd med i Sverige...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback