Halloumi Och Jason Mraz

Vad omotiverad jag känner mig för tillfället, vad gäller det mesta. I skolan har jag sjukt mycket att göra. Skriva ett personporträtt, läsa och redovisa en bok, skriva en novell, skriva varje vecka för min frilanspraktik, läsa på i en fotobok mm.

Hemma växer klädhögarna som ligger utspridda i hela lägenheten, disken står och ser allmänt ofräsch ut, maten försvinner ur kylskåpet och mattan behöver minst sagt dammsugas.

Bloggen behöver jag inte ens nämna. Jag tycker det är jobbigt bara att logga in på sidan.

Hyresvärden Mimmi var förbi nyss och hämtade sin post och gav mig äntligen den extranyckel till lägenheten som jag velat ha. Hon såg så fräsch ut i sin kavaj, uppsatta hår och höga svarta pumps, medan jag själv öppnade i mjukisbyxor och ett urtvättat linne. Tror jag ska slänga mig in i duschen snart och styla mig lite. I kväll ska jag till fryshuset och jobba ihop de pengar som försvann från mitt konto igår när hor-tele2 skulle ha in sin räkning som jag inte ska betala.

Jag kan berätta lite kort om helgen eftersom den var jäkligt bra till skillnad från resten just nu. I fredags åkte jag ut till Åkersberga för att festa lite hos Christian som flyttar till Australien på fredag.

I lördags blev det en helkväll tillsammans med Sagar som hade fixat in oss gratis på Jason Mraz konsert på fryshuset. Trots att vi fick platserna längst bak så var spelningen riktigt bra. Efter det åkte vi hem till Marina som fyllt 25 och hängde lite där med tårta och sköna människor. Slutligen var det tänkt att Sagar och jag skulle in på Berns då Chris hade en spelning på scenen. Men kön in var fruktansvärt lång, så vi bestämde oss för att göra ett besök på Nodic light hotel hos Fredrik som jobbar där. En drink senare ville jag in på casinot, men Sagar var inte så pepp på den idén så vi åkte hem med lite Mc'Donaldsmat istället.

Söndagen tillbringades på den jättemysiga restaurangen Cypern tillsammans med Sagar mfl. Vi åt och åt och åt, tills vi var proppmätta. Underbart god mat med massa halloumi och tzatziki. Blir hungrig bara jag tänker på det!

Det var min helg det. Denna vecka ska jag ut en sista gång med Christian, och på lördag slipper jag taco då jag istället ska jobba som lite allt i allo på ett 40 årskalas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback