Gott Nytt 2008

Har varit en sväng med mamma i centrum idag för att inhandla diverse saker för ikväll. Köpte en ny glittrig ögonskugga på make up store, en välbehövd ansiktsmask och naglar som jag ska klistra på. Bjöd mamma på lunch på forna romano - mitt favoritmatsälle där jag beställde, en inte allt så oväntad, cannelloni.

Har sedan försökt sova tills nu så jag är pigg i kväll och i natt. Men nu ska jag sätta igång med att göra iordning mig själv. S kommer och hämtar mig runt halv nio (dvs halv tio för honom) då vi ska åka till Stephanie och Dominic. Ska ta med mig min passoa, några cider och en flaska rosa bubbel. Har inte bestämt mig för vilka skor jag ska ha ikväll? Något förslag?

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!
xx



Middag Hos Andra Halvan Av Släkten

Att få åka till min farbror och faster är en av höjdpunkterna under julhelgen. Dem lagar alltid så sjukt god mat! Så efter x antal glas vin, likör, sambuca och en massa kaffe, mat och skratt så mår jag riktigt bra! Lillasyrrans kille David kom dit också. Han måste trott att vår släkt är helst störd.

Imorgon blir det nyårsfest med S hos hans vänner i svedmyra. Ser verkligen fram emot det!

"Hand on Ass"

Hej alla två besökare på denna blogg, detta är Mr.S som skriver! Är under pistolhot tvungen att skriva till er (två)!
Hoppas ni har kunnat underhålla er med min miss M:s inlägg om mig och våra "äventyr"

Nattmacka

Mr S är påväg hit med en kyckling/curry macka till mig. Om hans kvinna är hungrig så slänger han sig i bilen halv fyra på natten och åker genom hela stan för att mätta mig. Är det något fel på honom eller har jag äntligen hittat någon som står ut med mina behov? 

You are amazing. 

Imagine

Har tänt ljus, smuttar på ett glas vin och lyssnar på Eva Cassidy. Kan det bli bättre efter en hård arbetsdag?

image208

En Aning Bakis Kanske?

Har tillbringat mycket tid med S denna vecka. Vi hamnade på snaps i tisdags efter lite tjat från mig att jag så gärna ville gå ut med han och hans vänner. Men ingen av hans vänner ville eller orkade så S fick ställa upp själv som sällskap åt sin krävande kvinna och vi åkte bil in till söder och gled sedan smidigt in på krogen där jag snabbt fick i mig en cosmopolitan. Hade jättemysigt och vi satt och pratade hela kvällen tills dem stängde då vi åkte hem till mig.

Igår frågade S om jag ville följa med honom till en fest i svedmyra hos en kompis som fyllde år. Var rätt trött och på lite dåligt humör så var lite skeptisk till att åka enda ut dit, men samtidigt var jag nyfiken på att träffa hans vänner. Och nu i efterhand kan jag bara säga att jag hade supertrevligt!

Alla på festen var så himla söta och jag kände mig mer än välkomen fast jag inte kände någon där. Jag fick en cosmopolitan i handen och gick runt och hälsade på alla människor. Tidigare under dagen hade jag köpt en galliano som jag hade tagit med för att blanda lite hot shots, vilket visade sig bli en favorit - allra främst hos Jassin.
Hela kvällen flöt på jättebra och vid tvåtiden när de flesta var lite yra i hatten så skjutsade Niklas och hans flickvän Sara hem mig och S ända ut till Täby. Både jag och S var hyfsat onyktra när vi rulla in här i natt och jag körde en rundvandring alá mtv's this is my crib, trots att han vartit här förut. Sedan gjorde jag lite nattmat till mig själv och S sätter sig ner på köksgolvet och börjar kela med Chicco, något som han aldrig skulle göra i nyktert tillstånd då han är jätterädd för hundar.

Hade en jättefin natt och morgon där jag serverade frukost på sängen trots att min tunnis inte äter på mornarna. Jag har redan gått in i mammarollen med att säga "älskling du måste äta så du blir stor och stark och orkar med den här dagen!"

Så i morse låg vi och myste tills klockan två då S egentligen skulle vara på jobbet så jag körde honom till mörby centrum och vi sa hejdå.

S tyckte det var jätteroligt att jag gick ihop med hans vänner, så nu återstår bara att han ska få träffa mina sjuka vänner. Tror Jonas och han kommer att komma jättebra överens, eftersom båda två har sån sjuk humor.


So, This Is Christmas?

S sov här inatt. Att vakna med honom i morse var som att ha fått det största ljusbruna paketet någonsin en julaftonsmorgon. Man kan inte göra annat än lé. Vi låg och myste fram tills klockan tolv, gick sedan ner för att presentera honom för mamma, och sen försvann han lika snabbt som han kom.

Fick en bra start på morgonen tills mitt ex som jag brutit kontakten med sen tre månader tillbaks plötsligt hörde av sig - till mina föräldrar i form av ett god jul sms. Som alltid när jag hör eller ser hans namn stelnar jag till och min sköna start på dagen försvann på en sekund. Jag vet att han älskar mina föräldrar och dem tycker om honom fortfarande, men när jag efter fyra års tid äntligen bestämmer mig för att göra slut på vår "relation" så förväntade jag mig också att jag aldrig någonsin behöver få höra ifrån honom igen. Och där ploppa mitt förflutna upp på displayen efter att inte hört ett ord från honom på så länge.
 
Det är svårt att beskriva hur mycket dåliga känslor som överöser mig när han kommer på tals. När han också vet hur dåligt jag mått pga honom så blev jag skogstokig när han plötsligt hörde av sig, och min första instinkt var bara att ringa upp honom och skrika att varken jag eller min familj vill ha något med honom att göra. Men så insåg jag att det är precis så vår relation alltid har sett ut, och nu när jag tagit steget att gå vidare så tjänar det ingenting till att börja om med vår katt och råtta lek. Så jag lät honom vara, och bad mina föräldrar att inte svara honom.

Så ikväll ringde han mig. Det är konstigt hur två personer kan känna varandra så bra. Fastän jag inte svarade så vet jag precis vad han skulle säga, hur han skulle säga det, och hur jag skulle reagera. Och även fast jag vet att han bryr sig så måste man ibland släppa taget om dem man älskar, för att man bara sårar varandra.



Okej, jag ska börja om. Julafton ja. Vi åkte till min moster för att äta, se på kalle anka och allt annat man gör på julen. Sedan åkte jag och min familj hem och öppnade paket.

Och gissa vad jag fick? Skor!



Har gått runt med dem hela kvällen för att de är så jäkla snygga. Fick även en massa annat fint, smink, parfym, sexiga underkläder som jag ska visa för S, en skitsnygg tröja mm. Jag gav bla familjen en karaokemaskin (eller vad man ska kalla det?). Det blev höjdpunkten på kvällen när vi alla satt i soffan och ylade till hooked on a feeling.

Elin fick öppna sin julfilm från mig och Christian i san fransico också. Visste att hon skulle gråta som ett barn när hon såg alla våra julhälsningar vi bandat in till henne. Saknar dig som fan.

Nu ska jag gå och lägga mig med en ny spännande bok av karin alvtegen.

Det blev en bra julafton trots allt.

Förväntningar

Fyrans bingo är klar, och vi har inte vunnit ett skit. Har precis tagit en skön dusch, och nu är S påväg hit för lite mys. Har tänkt ut en liten present till honom som jag vill ge, men kan inte avslöja det här eftersom han har adressen till min blogg.

Jag hoppas jag får en massa skor i morgon! Några paket ser väldigt skoforms-lovande ut!


Uppesittarkväll

Nu har vi ätit julskinka (utom jag som åt laxtårta) och druckit saftglögg och lagt julklapparna under granen. Börjar bli lite julstämning här hemma äntligen, men det där pirret som man hade när man var yngre verkar ha försvunnit för gott.

Mamma sitter nere i soffan och spelar bingolotto och Chicco smyger runt granen och luktar på paketen. Jag är mest seg och mätt. Imorgon får Elin öppna sitt paket i san fransico! Jag längtar efter att få höra hennes reaktion! Haha.

Granpynt

Så, äntligen hemma från en galen shoppingtur i centrum. Fick ihop de sista julklapparna tillslut, och tror att det kommer bli riktigt bra. Nu längtar jag till mellandagsrean!

Pyntade julgranen igår kväll. Tidigare år har vi haft strikta regler om hur vi ska pynta granen. Färgerna ska matcha, glittret ska hänga perfekt, och de finaste kulorna ska hänga längst upp i toppen. I år sket vi i det. Jag var helt slut efter jobbet, lillasyrran var på dåligt humör, så vi slängde bara på allt huller om buller till tänd ett ljus som spelades på radion. Sen gick vi och la oss.




S, me aap ko pasand karti hoo.

Tick Tack

Sitter och sneglar på Led Zeppelins konsert som går på tv och pratar med Carro på msn. Håller på och uppdaterar henne om vad som händer här hemma och hon pratar om allt som hänt i LA.

S kommer snart, hoppas jag! Han är lite seg, eller så är han en väldigt upptagen man, och jag en mycket krävande kvinna. Haha.

Slut på snus har jag också. Får säga åt honom att köpa det på vägen hit.

Nytt Jobb? Ja Tack!

Maria ringde mig och berättade att pengarna kommer in på onsdag den 27e. Jag hatar min chef (inte Maria alltså). Har man sagt att pengarna kommer innan jul, och att det på lönespecen står "utbetalningsdatum 20071221" så ska också pengarna komma då! Det är inte första gången heller..

Jaja, var iväg och köpte julgran med mamma och pappa nyss. Blev en sån där ståtlig kungsgran för 400 spänn. För en gran liksom. Chicco kommer bli galen när vi sätter in den i vardagsrummet.

S ringde mig också. Han håller på att måla om hela köket där hemma och undrade om jag ville följa med han och hans vänner ut till söderhof ikväll. Just nu känner jag mig rätt seg, men jag piggnar nog till innan han blivit färdig.   


Because I Have A Bad Day

Har verkligen vaknat på fel sida idag. Började med att jag skulle gå in på min internetbank och skriva ut mitt kontoutdrag till jävla megastore för att bevisa att de dragit pengar från mig utan att jag köpt något. Då märker jag att jag ligger -200 spänn på kortet för att min LÖN inte kommit in!

Så jag ringer chefen för att fråga varför mina pengar inte kommit in på kontot som han lovat alla på jobbet. Men han svarar såklart inte. Så nu sitter jag här, förbannad, stressad och illaluktande och vill bara somna om så jag kan vakna när den här julhelgen är över.

By the way, drömde att jag var gravid i natt. Det var en så jäkla underbar känsla att gå runt med en stor mage. Jag vill vara gravid!

Och här sitter man, utan pengar och med en platt tråkig mage.

Vill Du Vara?

Fick min lönespec idag. Så i morgon kommer ett par efterlängtade 4400 kr in på kontot. Dessvärre har jävla megastore i centrum dragit 200 kr för ett presentkort som jag inte köpt. Någonting strula till sig i deras dator när jag skulle köpa det förra veckan så jag fick aldrig presentkortet, men det drogs ändå pengar. Jaha, då måste man dit i morgon och se till att få tillbaks sina pengar plus att handla det sista inför julafton. Längtar tills skiten är över...

Fick underkläderna jag beställt från nelly.se igår också. Men tyvärr satt de inte så bra som jag hade hoppats. Bygeln i bh'n trycker mot huden så att det gör ont, och kuporna gör att mina bröst ser konstiga ut. Vet inte om jag ska returnera sakerna för de är ju trots allt jävligt snygga, men 600 kr?   



 



Är förövrigt otroligt uttråkad just nu. Har lust att träffa någon och hitta på nåt. Ingen som är sugen? Har legat i sängen nästan hela dan eftersom jag och S somnade vid sjutiden i morse. Typiskt att man ska vända på dygnet, men å andra sidan blev det som jag hade förutspått en riktigt mysig natt och morgon.

Tjummie och do me saknar dig.


You Make Me Crazy

image199

[Tjummie]

Håller på att lägga lite makeup medan jag sneglar på bonde söker fru och lyssnar på britneys skiva. Om en timme ska jag till gullmarsplan där S ska hämta upp mig för att sedan åka till hans jobb i fryshuset.

Det kommer bli en supermysig kväll och natt.


My Heart Says 'Yes'

image198

Somnade vid sextiden i morse efter att ha legat och pratat i fyra timmar med S i telefon. Så vaknade jag för en stund sen och möttes av den här vackra himlen utanför mitt fönster.

Idag kommer att bli en bra dag.

Do You Want A Piece Of Me?

Är tvungen att jobba idag för Maria har gått och blivit sjuk. Jag som hade tänkt mig en skön sovmorgon till klockan fem, men å andra sidan behöver jag verkligen pengarna.

Hoppas på att folk håller sig hemma idag så att det inte blir så mycket att göra. När jag var och julshoppade med Christian förra veckan var folk som galna. Hela Täby centrum var fylld med hysteriska kvinnor med deras män i släptåg som körde armbågarna för att komma fram. Och där i smeten gick jag, michehlinmallan och fick krypa in i min jacka när kroppsdelar kom flygandes. Jag hatar julhysterin.

Laddade ner Kylie Minogues nya skiva X, Brittans, och Salem Al Fakirs skiva igår. Alla tre är jättebra! Synd bara att min ipod krånglar när jag ska lägga in nya låtar. De dyker aldrig upp fast jag har lagt in dem i itunes och det står att den är uppdaterad. Någon som vet hur man gör?


S

Går runt med ett fånigt smile på läpparna idag.

Nattbesök

Sitter och väntar på S som skulle varit här för en timme sen! Han är fan långsammare än mig när jag ska sminka mig för en utekväll. Men som plåster på såren ska han köpa mat. Killen vet verkligen vad tjejer vill ha!

Hoppas på en stor fet hamburgare med mycket dressing. Åh cannelloni skulle sitta fint nu!
Undrar hur jag ska fördriva tiden så länge?

"Du Är Som En Julkalender - Full Av Överraskningar"

Äntligen jullov och ledighet. Och här sitter man med en fet baksmälla efter helgens bravader. Hade ett jättstort julbord i skolan i fredags, och jag måste ändå erkänna att det var lite sorgligt att vi i klassen ska vara ifrån varandra i nästan en hel månad. Vi har så jäkla kul tillsammans.

Åkte på kvällen hem till Jonas och Fanny för att dricka lite glögg och äta pepparkakor med det gamla vanliga gänget. Första gången i år som jag fått lite julkänsla. Sedan gick vi till en irländsk pub vid Mariatorget och tog en öl tillsammans. Var vid det laget helt slut och hyfsat full så tänkte dra mig hemåt, men istället hamnade jag i baksätet på en bil de följande två timmarna. Hade jäkligt kul ändå måste jag säga!

Igår jobbade jag följt av en galen personalfest på kvällen. Alla var sjukt festsugna förutom jag som satt vid ett bord hela kvällen och drack rosévin med mina jobbarkompisar. Åkte hem och däckade i sängen och vaknade upp idag för att åka till Jocke som fyller 20.

Nu ska jag göra knäck!


Jullov

Vad tiden går snabbt! Imorgon får hela skolan sitt välförtjänta jullov, och det känns verkligen som om första dagen i skolan var igår. När vi alla nervösa satt och spanade nyfiket på varandra i klassrummet och undrade hur vår första termin skulle bli.

Vår klassföreståndare Ingrid jämförde de första veckorna tillsammans med ett förhållande, och att vi nu har kommit förbi "smekmånadsfasen" och börjat lägga märket till de negativa egenskaperna hos varandra. Men trots det måste jag ändå säga att vår klass är suverän! Trivs jättebra och längtar faktiskt lite till vårterminen då allt roligt händer - praktiken, reportageresan till Los Angeles mm.

Imorgon blir det julshopping med Christian efter julbordet i skolan, sen blir det glöggparty hemma hos Fanny och Jonas på kvällen samt personalfest på lördag!


Julkort

X-mas

Jonas

Detta inlägg vill jag tillägna Jonas. Trots att jag egentligen borde skriva om Fanny som igår fyllde 22 år, så kan jag bara inte låta bli att hänga ut hennes pojkvän nu på min blogg.

Jag börjar med att citerar Fanny själv:
Du skulle ha sett honom inatt alltså, han gick vilse på väg till toaletten så jag vaknar av att han står o rycker i rullgardinen i sovrummet och vet inte vart han är..

Han krossade en ljusstake i fönstret och när jag frågade honom om de o vad han höll på med egenltigen dagen efter kom han inte ihåg något.

Jonas "put your as up in the air" -dans och hans imitation av "mmm Maaarcuuus!" är numera en självklarhet på festerna i deras lägenhet vid Mariatorget. Så även igår.

Förlåt Jonas att jag gav dig en bitchslap så hård att grannarna måste vaknat av den. Men det är bara för att jag tycker du är så jäkla skön när du allvarligt sitter och battlar Petters låtar och kör striptees mitt i vardagsrummet.

Jag bara älskar era fester!

Dessutom vill jag passa på att välkomna Mats som är ny läsare på min blogg efter kommentaren "Mia är alltid inne på din blogg på min dator och jag har alltid undrat vad det vart för skit"


Så Blev Det Min Tur Då..

Blev äntligen klar med tidingen igår i skolan, men det tog sin tid! Åkte därifrån vid 18 tiden för att äta på Friday's med Maria och Julia. Mådde vid det laget riktigt dåligt, med feber och halsont, men var så jäkla hungrig så åkte därför inte hem.

Kände mig virrig och helt slut i kroppen när vi satt och åt så åkte efter middagen hem och proppa i mig fem olika halstabletter och nässpray. Somnade med tv'n på och snorpapper i hela sängen. 

Idag har jag varit hemma och mått riktigt risigt. Ringde min chef och sa att jag inte kan jobba i morgon varpå han frågar "har du vart ute och festat mycket och därför blivit sjuk?" Nej svarar jag. "Jaha men du kanske har sovit naken" Va!? 

Han är rätt rolig, men ibland undrar man hur fan han tänker. 

Christian sms'a mig nyss och sa att jag skulle kolla på trailen till sex and the city filmen som nu
ligger ute på nätet. Åh vad jag önskar att jag kunde lägga mig i soffan och se den nu!

Ikväll blir det idolfinal och ingen vinkväll som det var planerat. Får se hur jag mår i morgon, för skulle hemskt gärna vilja gå på Fannys middag, men kanske inte så trevligt om jag kommer dit kokhet och snorar hela kvällen.

I'm a busy woman

Håller på och göra en tidning i skolan just nu. Temat är december, och alla i klassen har blivit tilldelade varsin uppgift. Vi har en chefredaktör, skribenter, fotografer och layoutare. Jag blev fotograf och var ute med min 39 åriga klasskamrat Elisabeth och gjorde ett "ekosvep" över söder, dvs vi var inne i massa ekologiska affärer och intervjuade och fotade de som jobbade där.

Och självklart när man gör en tidning så måste vi jobba mot en deadline, och fick därför 3 dagar på oss att göra hela tidningen. Känns som på riktigt, och jag tror resultatet kommer bli superbra!

Så idag när jag trött skulle hem efter en lång dag i skolan satte jag mig på tunnelbanan och satte på en skön technoremix på 1h 40 min och somnade - och vaknade sedan upp i ropsten!

Imorgon ska jag ut och äta med Maria och Julia, på fredag blir det vinkväll med Christian, Jonathan och Maria, och på lördag blir det middag och fest hos Fanny som fyller 22.