Mjukisfredag

Kom nyss hem från Nico. Körde en mjukiskväll framför filmen Saw 3 och en flaska vin. Lika mysigt som vanligt med honom som sällskap. Han får mig att tänka på annat än de tråkigheter som finns i mitt liv just nu.

Annars?
Är drygt 25 riktiga skoldagar kvar nu. Har fått studenmössan som ligger och väntar på byrån. Jag vill bara springa ut från den där jävla skolan nu och aldrig se människorna mer! Okej då, några slipper man inte undan (Elin) ^^

Carro fyllde 21 kärring år igår, och det ska vi fira i morgon på Grabbarnas. Ska bli kul att gå ut och roa sig lite. Hoppas bara inte att Björn är där. Det är nämligens hans favoritställe (Carro stötte på honom där förra helgen)..

London om 20 dagar! Yes!

Nej nu räcker det. Det är inte sunt att blogga efter en flaska vin klockan 2 på natten. Godnatt.

Nattliga Äventyr

Var så jäkla sugen på att gå ut ikväll, men alla var tydligen ute igår, så fick bli en till hemmakväll. Tråkig blev den inte i alla fall, utan låg och pratade med Kevin i telelefon i tre timmar! Börjar tycka om honom mer och mer, så vi får se vad som händer!

Nico hörde av sig vid halv 1 tiden och frågade om han skulle hämta upp mig med bilen och dra och käka. Sure, sa jag. Hade inget bättre för mig ändå! Så kom precis hem nu efter en trevlig liten biltur, och fick precis ett sms. Och inte från Björn "the stalker", utan från Max! Denna kille är nog ännu värre som tror att han kan höra av sig lite bara när han känner för det. För er som glömt var det snyggingen som det tog en vecka för att svara på ett meddelande man skicka. Så fatta rätt snabbt att han inte var intresserad (synd att Björn inte har den delen av hjärnhalvan) men som fortfarande tar sig friheten att skicka fylle sms till mig och förväntar sig att jag ska svara på dem? Nej, så korkad är jag inte.

Nu blir det film, och sen sova! Ska till stan i morgon och shoppa med mamma. Det vill säga, mamma shoppar åt mig!

Sunny Day

     


Det blev visst lite sol idag, så passade på att gå ut och fota lite med Chicco!

Sleepless Night

Har svårt att sova - som vanligt. Känner mig pigg men ändå för seg för att orka annat än att ligga i sängen med datorn i knät. Det blev en hemmakväll idag i alla fall. Skönt med tanke på hur mycket jag varit ute den senaste tiden. Har inte gjort något speciellt alls, bara ätit en massa och sett på tv. Men i morgon blir det till att ta en sväng på stan tror jag. Blir för rastlös om jag ska sitta hemma två dagar i rad när det är helg.

Löning är det också idag. Tyvärr så har jag ju ingen fast inkomst längre eftersom jag sagt upp mig från jobbet, men destå bättre så fick jag tillbaka 4000 spänn på deklarationen igår, och det sitter inte helt fel just nu om jag säger så! Kommer göra av med alla mina sparpengar som sitter på kontot när jag är i London och shoppar nästa månad, så en liten refill där i juni med skatteåterbäringen sitter som pricket över i:et eftersom jag sen ska till gotland sen med Elin i juli och spendera!

Måste också fråga vart det fina vädret tog vägen? "15 + och sol i helgen!" stod det på löpsedlarna igår. In my ass, när jag kollade på
smhi idag så ska det bli 5 grader och gråa moln.


Björn har fortfarande inte gett upp heller med att höra av sig. Nu börjar jag bli less. Fick ett sms där det stod "Hej Malin, det är jag, Björn från festen. Tänkte bara höra om du ville ta en fika?". Okej grabben, har man inte svarat på dina 15 ringda samtal, så tror jag inte jag vill ta nån fika med dig heller! Han är ju 24 år vafan, vart är hans självkänsla?

Nej nu ska jag se film, så ska jag försöka sova sen..


Stop Calling Me

Björn från festen har ännu inte gett upp med att ringa mig. Helt otrolig kille det där, har han ingen stolthet alls? Jag skulle max ringa tre gånger, ännu hellre lämna ett meddelande. Om killen inte skulle ringa upp så är saken klar - han är inte intresserad. Måste säga ändå att det är lite kul att se hur länge den där Björn orkar fortsätta ringa. Hittills är han uppe i drygt 14 obesvarade samtal och ett sms.

Elin och jag är äntligen färdig med vår film i projektarbete. Filmen handlar om några karaktärer som i olika scener ska knyta an till känslan ensamhet. Resultatet är skitbra! Vi spelade bland annat in en våltäktsscen här om kvällen som är med. Är riktigt nöjd!

Såg filmen blood diamond i natt också. Om ni inte har sett den så gör det! DiCaprio har äntligen vuxit upp och blivit man!

Do You Want To Kiss Me? - I Don't Think So!

Okey, lite uppdateringar med vad som hänt senast.

Jag Carro och Katja åkte till en lokalfest på gärdet i fredags. Där det var fri bar! Yes, vi söp till helt gratis, så i sådana lägen spelar det egentligen ingen roll vad för skitställe man är på. Gratis är alltid bäst!
    Hur som helst så minglade vi runt där på festen då jag ser en kille som jag träffat förut på en annan fest. Killen heter Björn, och jag går fram och hälsar, glad över att se någon man känner igen bland en massa okända ansikten. Vi står i alla fall och kallpratar lite, ni vet om politik, vädret och senaste sedda filmen, då han helt plötsligt klämmer ur sig "Vill du kyssa mig?". Chockad över hans fråga (hörde jag rätt?) står jag och stirrar på honom och kläcker sedan ur mig "Eh..alltså..jag brukar inte kyssa killar jag inte känner..jag brukar..dejta dem först". Medan jag efteråt biter mig i tungan över det jag har sagt (kunde jag inte sagt nej bara, eller i alla fall något klyftigare) så frågar den där Björn om han kan få mitt nummer. "Eh..visst" svarar jag, dum som jag är! Så jag slår in fel nummer, såklart, i hans mobiltelefon och ler besvärat. Gissa vad killen gör? Han ringer upp mitt nummer och säger att jag ska ta upp min mobil för att se så det ringer. Och sjävklart ringer det inte. Mumlandes säger jag "oups..fel nummer..hehe" och blir på så sätt tvungen att skriva in mitt rätta, så den där idioten kan dubbelkolla.

    Nu tre dagar senare har den där jävla Björn ringt mig drygt 10 gånger samt lämnat ett sms där det stod "Hejsan, tänkte bara höra om jag kommit till Malin?" - Hur mycket nördigare kan man bli? Okey, jag får väl skylla mig själv som gav ut mitt nummer från första början, och inte har vågat svara och skrika "Sluta ring mig!". Men ändå, fattar inte killen att jag inte är intresserad inom två dagar, så tänker jag fan byta nummer.


Dagens motto: Ärlighet varar längst!


It's Spring Outside My Window

Äntligen så börjar solen titta fram mer och mer. De senaste två dagarna har vart underbara vad gäller vädret. Man riktigt känner vad lite solljus kan göra för underverk! Gick till och med till lekparken med Andrea idag, bara för att få vara ute och njuta lite av det fina vädret - och då ska jag påminna om att jag sen i höstas aldrig varit utomhus utom att ha klagat på hur kallt och jävligt det varit.
    Om det blir lika fint till helgen, som jag kollat upp på smhi.se att det förhoppningsvis ska bli, så ska jag och Katrin sätta oss på en uteservering inne i stan och fika.
 
I morgon ska jag boka resan till London den 20 April. Ska åka dit med kusinerna och tokshoppa i fyra dagar. Bara tanken av att vi kommer springa runt på Londons gator med shoppingkassar i händerna får mig på bra humör!

Too Much Alcohol

Kort sammanfattning av lovet som var.

Jag och Joachim bestämde oss för att gå ut på krogen, så vi åkte in till tekniska högskolan för att ta några drinkar  hemma hos Dennis först. När vi senare skulle ta oss in till city händer det som aldrig ska hända. Vi fastnar - i en jävla hiss. På inte ens 1x1 meter står vi inklämda, 4 personer , fast mellan två våningar och kan inte ta oss ut. Min värsta mardröm! 
    Som tur var finns det ju ett nummer uppklistrat i alla stockholmstads hissar, dit man kan ringa om en nödsituation skulle inträffa, så som att fastna som vi gjorde. Kvinnan som svarar säger att hon ska skicka någon i en bil till oss som ska hjälpa oss ut. Efter 20 jävla minuter har fortfarande ingen kommit till vår undsättning, och vi börjar bli svettiga, kissnödiga och få smått panik. Joachim ringer upp igen och säger att vi alla börjar få klaustrofobi och undrar när den där bilen ska komma, då hon svarar att hon inte riktigt vet hur lång tid det kan ta, och lägger sedan på luren med ett klick. När en halvtimme har passerat ringer vi upp igen "fan vi har en kvinna här som ska föda!" men får samma svar och hör hur kvinnan lägger på luren i örat på oss.

    Vi inser rätt snabbt att detta kan ta hur lång tid som helst, så vi bestämmer oss för att bryta oss ut själva. Dennis pillar med låset och får tillslut upp dörrjäveln till hissen, och vi hoppar ut alla fyra, mellan de två våningarna.

    Jag ska aldrig mer åka hiss.

Förutom det har det för övrigt blivit mycket festande för min del. När man äntligen är ledig är det bäst att passa på tycker jag. I onsdags tänkte jag och Carro utforska söder lite bättre när det gäller uteställen, och hamnade på en karaokebar, men som alltid slutade vi på östermalm i slutet av kvällen ändå, på soapbar. Lite för mycket att dricka blev det, så åkte hem till Nico och slocknade där sen. Men kul var det, som alltid. 
    I lördags var jag ute med gamla chefen Maria och hennes kompis Lisa och åt en sen middag på Friday's. Som alltid när vi går ut och äter där beställde vi bara in alla deras förrätter och den underbara drinken Strawberry daiquiri. Mätta och 400 spänn fattigare åker vi sedan till Näsbypark och mötte upp Nico och hans två killkompisar. Kvällen slutade bra, liggandes i en utomhus bubbelpool, med en hink öl, och sedan bastu. Hur mycket bättre kan det bli?