2009

Dags att damma av bloggen, eller vad säger ni? Vet inte om min bloggtorka berott på skrivkramp, lathet eller mina funderingar kring hur man kan hotta upp den här sidan. Lite av varje förmodligen. Kul är det i alla fall att jag tydligen har några trogna läsare som klickat sig in på min sida medan jag själv legat här hemma på soffan och zappat på tv'n. 

En liten summering av senaste månaden kanske skulle vara på sin plats? Skolan slutade i mitten på december och det innebar ett skönt lov att se fram emot. Ett slösaktigt lov för min del eftersom jag inte gjort ett skit, eller det kanske är meningen med ledighet?

Jag har dessutom sagt upp mig från jobbet, ett av mitt livs lyckligaste dagar. Att vara anställd på den där skitrestaurangen har varit en riktig pina, och jag är så glad att min chef gjorde det så lätt för mig att äntligen säga upp mig. Tack vare honom sitter jag också nu på ett 8000 tecken långt reportage som jag kan få publicerat. 8000 kr. Tack ditt jävla rövhål.

Jag och Sagar firade 1 år i mitten av december med champagne och god mat. Jag firade julen hemma hos mina föräldrar tillsammans med släkten - alla tolv stycken samlade tillsammans för första gången på flera år. Nyåret firades hemma i Sagars nya lägenhet i Hagsätra, och år 2009 kommer bli ett riktigt bra år med roliga saker att se fram emot.

Snart fyller jag år också hur nu det ska firas, och någonstans där börjar jag skolan igen och sticker på reportageresa för andra gången.

Jag hoppas ni har haft ett händelserikt år och att detta kommer bli dubbelt så bra!