Ny Favoritlåt

Imogen Heap - Hide And Seek

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I dont believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.


Underbart utdrag ur låten. Texten säger så mycket, en typisk "krossad-kärlek" låt, men ändå så jävla klockren och inge "no air, If you aint here I just can't breathe" á Chris Brown-tjafs. Remixen med min favorit Tiesto hittar ni
här.

Carrolutten Is Back

Idag kom Carro hem från Los Angeles med sina nya bröst, hehe. Jättekul att träffa henne! Känns konstigt att varit ifrån henne i ett helt år, trots att jag var och hälsade på henne två veckor i maj. I morgon kommer hon hit för att titta på min lägenhet, och sen ska jag jobba. Har känt mig risig i några dagar nu och var hemma idag för lite vila. Hjälpte mamma att plantera lite rosor i trädgården och har varit och handlat.

Men som sagt, i morgon väntas jobb, sen blir det utgång på fredag för att fira lillkusinen Josefins födelsedag och pride på lördag.

Och Naket Blev Det..

Här är ett smakprov på bilderna från plåtningen med Sagar för er nyfikna!
Fotograf:
Peter "Tintin" Jörgensen






Vad tycks?

Photoshoot



Fotningen i lördags med Sagar gick bra. Han var mer nervös än vad jag var eftersom jag har mer kameravana trots att jag föredrar att stå bakom den. Själva plåtningen fick mig att bli sugen på att verkligen ta tag i mitt fotograferande på allvar och plåta lite mer människor i rörelse än bara naturbilder som jag oftast gör.

Vi har inte fått se bilderna på dator än i rätt storlek men jag tror att några kommer bli bra efter vad vi såg på kameradisplayen.

Den här veckan jobbar jag enbart två dagar vilket är jätteskönt. Ska passa på att träffa Charlotte på torsdag och fira Stephanies födelsedag på fredag. Skönt att vara människa igen, vilket förmodligen kommer resultera i att bloggen blir lite roligare.

Flytt x2

Jag vet att jag blivit dålig på att uppdatera här de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte orkat. Minneskortet till kameran har gått och dött, och jag vet hur tråkigt det kan vara att läsa en massa text utan några bilder. Men när jag är ledig ska jag ta tag i att fixa ett nytt.

De senaste dagarna har jag hjälp min familj att flytta. En hel dag tog det att lassa över allting från gamla huset till det nya i Erikslund. Jävlar vad mycket grejer man har! Nu några dagar efter flytten har de i alla fall kommit iordning lite, och jag gillar faktiskt det nya huset. Kanske för att jag slapp flytta med dem? 

Så vårt gamla älskade hus i Ellagård står nu helt tomt sånär på min gamla soffa som Sagar ska hämta. Känns jättejobbigt att en ny familj ska flytta in där på måndag. Jag har endå bott där sen jag var 4 år och har så mycket minnen innanför de där väggarna. 

Men som pappa sa så är det egentligen bara fyra nya väggar vi ska få, för vi tar ju med oss alla minnen och saker. Till och med blommor och sånt i trädgården har vi grävt upp och tagit med oss. Och hela flytten är ju inte ett slut, utan egentligen en ny början.

Jag har det bra i min lilla lägenhet i alla fall. Snart ska jag åka till jobbet, och i morgon ska jag och Sagar fotas av hans vän Tintin. Naked! Nejdå, inte helt i alla fall. Kanske lägger ut någon på bloggen sen så ni får se. Ha en fin dag!

Ren Lägenhet

Under mina två lediga dagar har jag hunnit röja upp i hela lägenheten och varit på IKEA och förlustat mig. Har velat ha en fet hallspegel jättelänge, och det har jag nu köpt, dock hade jag underskattat hur stor den egentligen var. Men med sin svarta träram hänger den nu snyggt och prydligt inklämd mellan mina lister i hallen. Och det bästa av allt - jag slipper hoppa i badrummet för att spegla kroppen.

En rullgardin, vardsrumsmatta, cocktailglas och förvaringslådor blev det också. Jag är supernöjd. Dessvärre har min kamera brakat ihop. Vet inte vad felet är, men ska lämna in den där jag köpte den, för jag har inte betalat tio tusen för något som ska sluta fungera.

Idag har jag jobbat, och i morgon och på lördag ska jag också göra det. Kommer inte bli en särkilt spännande helg för min del. Får återkomma när något roligt dyker upp. Nu ska jag krypa ner i min sköna säng för lite sömn.

Work

Dags att åka till jobbet snart. Har som sagt börjat jobba mer nu i sommar, och det sliter verkligen på en. Igår och idag har/ska jag bara jobbat 17.00-21.30, men en gång i veckan har jag långpasset, 10,5 timmar. Inte roligt! Den här veckan ligger det på fredag. Längtar till juli månad är över och jag får gå ner i timmar igen. Känner mig lite risig också, som om en förkylning är påväg. Nej dags att fixa till sig!

Cab? Ja Tack!

Sagar kom hem från Polen i fredags, därför har jag valt att spendera tiden med honom nu i helgen och därför inte bloggat. I går fyllde pappa år. Sagar släppte mig hos mamma och pappa tidigt på morgonen, för att gratta honom på sängen med presenter. Guitar hero öppnades och han blev både förvånad och glad. Dock fick vi lite problem. Eftersom huset där är hälften nedpackad i flyttlådor  tog det en timme att hitta playstation'et. Vi rev upp varenda låda tills vi slutligen hittade det. Pappa spelade först, men blev mest irriterad över hur dåligt det gick. Sedan började jag och syrran slåss om plastgitarren, och pappa fick inte spela något mer. 

Familjen åkte sedan in till stan och åt en god lunch/middag på Friday's följt av ett besök hos min farbror på Östermalm där några drinkar sveptes. Tårta åt vi hemma, sittandes i soffan framför ja, självklart guitar heros. På kvällen kom Sagar och hämtade upp mig för att ta en sväng in till stan vilket också blev en överraskning då bilen han kom i var en toksnygg hyrd volvo "nånting" cab. Lillasyrran som skulle till Ekerö hängde också på, och vi slogs om vem som skulle få köra.

Vilken bil alltså. Jag fick testa att bränna på hem från Ekerö efter att ha släppt syrran. Vilken känsla! Automatväxlad vilket jag aldrig kört tidigare (men vill nu ha), nercabat och i högklackat fick jag köra hela vägen till Älvsjö där Sagars kompis Fredrik bor. Sedan bar det av in till stan för lite mat och sedan till djurgården där vi gick till det omtalade stället Josefina.

Lite drinkar under infravärme gjorde kvällen, och jag och Sagar fick skjuts hem till mig efter några timmar då vi åt lite nattmat och slocknade sedan i soffan.  




Gaaaaah

Är så jäkla irriterad just nu. Utan egentligen någon anledning. Har bara lust att bråka typ. Ungefär den där känslan som vissa får när de har mens. Man bara stör sig på allting. Jag ser inte fram emot imorgon. Jobbar långspass, 11.00-21.30 och kommer vara helt slut efter det. Ser mer fram emot lördag då pappa fyller år. Längtar efter att se hans min när han öppnar guitar hero, och sen vår andra present som jag och syrran satte ihop i morse - ett stort kollagé med hundra bilder på hela familjen. Jättefint.

Charlotte, ångrar att jag inte följa med ut igår. Jag lovar att det blir en utgång i nästa vecka om du är på?

Mysteriet Med 118 100

Har sett på flera bloggar att det är populärt att skicka frågor till 118100. För er som är lite efter så har de börjat med att man kan skicka sms med frågor till dem och få exakta eller troliga svar tillbaks. Självklart var jag ju tvungen precis som de flesta gjort, att fråga vem jag är. Det dröjde någon timme innan svaret kom som löd så här:

Vi på 118100 tror att Malin är en helt underbar tjej på 20 år, som bor i Täby och gillar att umgås med sina vänner.

Jo visst, det är ju som horoskop, kan stämma in på många. Och ålder och bostad är ju bara att slå upp hur lätt som helst. Charlotte som sov hos mig gjorde samma sak och fick ett mer imponerande svar i stil med "Charlotte är en brunett på 19 år som gillar att festa runt stureplan och att kolla på desperat housewives". De prickade helt rätt på henne så var ju bara tvungen att fråga vem Sagar var också och fick svaret att han har ett gott öga till en underbar tjej som heter Malin osv. Hur fan vet dem sånt? Visst, de kan ju sitta och gissa, men hur får de tag på sån information? Facebook?

Har skickat sex stycken sms nu med frågor och blivit av med 70 kr. Hur gör dem!?


Guitar Hero

Är tillbaks hos mamma och pappa igen. Har blivit av med lägenheten och tvingas nu bo kvar här med dem.. Nej då, nu lura jag er allt! Men det är sant att jag är hemma. Fast ordet hemma är också svårt att definiera, för jag känner mig mer hemma här hos föräldrarna, fast ändå inte. Jag och Stephanie på mitt jobb pratade om det. Hon har också flyttat nyligen, och det luktar liksom inte ens egen doft när man kliver in genom dörren. Men sånt kommer väl..

Hur som helst så är föräldrarna i Skåne, och jag och lillasyrran sköter huset medan dem är borta. Gick upp vid åtta i morse, vilket jag inte gjort sedan jag slutade skolan typ. Skjutsade mamma och pappa till sitt tåg och åkte sedan hem. Och av någon anledning så kunde jag inte somna om, vilket jag tycker är skönt nu eftersom jag börjar bli trött på rätt tid av dygnet.

Uträttade i all fall några saker när jag ändå var uppe. Pappa fyller år på lördag och jag har gått och funderat på vad man kan köpa till honom, förutom "strumpor" och "kalsonger" som alltid och enbart står på hans önskelista. Eftersom han är musikintresserad och spelar mycket gitarr så kom jag på den bästa presenten - guitar hero! Kanske är det min önskelista jag shoppade efter idag, men ett stort paket guitar hero köptes i alla fall! Fick köra enda ut till Åkersberga för att få tag i det sista exet. Det är tydligen väldigt populärt det där.

Jag tror, och hoppas att pappa kommer bli glad. I alla fall så kommer jag nog komma och hälsa på lite oftare här för att spela. Funderade på att köpa två gitarrer, men tänkte att det kan vi göra i efterhand.

Sagar är i Polen fortfarande och festar. Vet att han stått ut med hur jag släppte loss när jag var i LA, så jag borde väl inte klaga. Men saknar honom nåt fruktansvärt mycket, även fast jag av någon anledning brukar muttrar mest när vi hörs. Men så är det väl när man är kär, I guess.