X-mas

image197

Köpt ett par supersöta lysande prydnadspaket idag som jag satt i mitt rum.
Åh vad jag längtar till julen nu!

Kill Me

Jag är så trött! Och har sån ångest just nu därför att jag inte är färdig med mitt personporträtt som ska vara layoutat och utskrivet tills i morgon.

Jag har hittills skrivit snart 7000 tecken och är fortfarande inte färdig. Varför ska jag alltid göra sånt här i sista minuten? Har bestämt mig för att vara i skolan i morgon klockan 07 för att hinna färdigt det sista, och det kommer bli ett helvete för mig att komma upp om jag inte går och lägger mig nu!

Varför gjorde jag inte det här igår för? Om jag hade gått kvar i media skulle jag bara ha anmält mig som sjuk imorgon och gjort färdigt det över helgen. Men det funkar inte så längre. Det här är en högskoleutbildning och då måste man vara vuxen och kunna ta ansvar.

Jävla skit.


And The Snow Is Falling Down Outside My Window

image196

Har precis gjort mig lite nattmat - grekisk sallad med julmust.
Det är minus 5 grader utomhus och jag sitter och pratar med Carro från LA, på msn.
"Jag frös igår när jag gick hem på kvällen. Då var det 24 grader"

Somliga har det bra. Imorgon är jag ledig!

Bio

Tänkte vara hemma igår kväll och slappa då Jonathan ringde och frågade om jag ville gå på bio med honom. Så jag plockade upp honom med bilen och körde till centrum för att se american gangster som visade sig vara bättre än vad jag trodde. Eftersom Jonte jobbar på sf så går han gratis och fixade en skön rabatt till mig. Kvinnan i kassan tittade på hans personalkort och började genast flirta "nej men kan inte du börja jobba här i centrum med oss istället?". Jag stod och lyssnade på hennes fnitter tills jag jävlades och sa "kom nu Jonte, jag vill hångla till reklamen".

Efter filmen skjutsade jag hem Jonathan och vi bestämde då att vi snart ska ha en vinkväll tillsammans med Christian och se, guess what? - sex and the city! (och det var inte min idé). Tydligen vågar äntligen killarna erkänna att de gillar den serien. Men antagligen beror det på att kvinnorna visar brösten ibland.

But still, so cute! Mina grabbar håller på att bli pussys!


Why Can't My Dreams Be Reality?

Hade en riktigt skön dröm imorse om wentworth miller (prison break) och blev jättebesviken när jag vaknade ur den. Hela dagen har jag känt mig sådär flirtigt nykär, men i vem? Jag har börjar dagdrömma om en sån där riktigt het dejt, eller snarare ett hett tillfälle som att man är på en fest tillsammans, går ut för att röka (även fast jag inte röker, men varför skulle man annars gå ut?) Det är kallt och man står och pratar lite smått och helt plötsligt tar man tag i killen och hånglar upp honom mot husväggen.

Eller att man är i LA med Katja och Carro och plötsligt dyker wentworth miller upp på clubben och jag är bara tvungen att gå fram och försöka prata med honom. Vad fan säger man? "Please kiss me!" och skriker till Katja och Carro "Tjejer! Få med det här på bild nu!!" (i bloggsyfte eftersom ni ändå inte skulle tro mig) Hahaha.

Sen vaknar man ur sitt dagdrömmande och tänker hur fan det där ska gå till. Och vem blir killen? Han har inget ansikte för tillfället.

Märks det att jag börjar bli lite desperat?

Och Katja och Carro. Se till att hitta min prison break tills jag kommer och hälsar på! Jag måste bara få ta i mannen!

Nu ska jag sjunka in i mina drömmar igen och se mitt nerladdade avsnitt med michael scofield..

image195

Do You Ever Think Of Me?

Nyss hemkommen från jobbet när alla andra hänger på tegel. Inklusive lillasyrran. Har en snus kvar och en hyrd dvdfilm som hackar. Jag luktar köttfärs och håller på och trycker i mig en kladdkaka samditigt som jag kollar min tomma inkorg på facebook.

Men dagen har varit rätt bra i alla fall för jag fick besök på jobbet. Ja, jag vet Christian att du sitter där nu och tror att du gjort min dag. Men när ni kom pirra det till i magen. Nej, jag är inte kär och kommer inte att bli, men han är så jävla fin att titta på. En utmaning att fånga!

Sovmorgon

Jag struntade i föreläsningen i min skola i morse eftersom jag var så trött. Kanske också för att den inte var obligatorisk att gå på och att min sömn betyder mer.
Nu ska jag sticka iväg till t-centralen och möta upp några klasskompisar för ett studeibesök på svenska dagbladet. Ska bli spännande att se hur riktiga jorurnalister arbetar.

Har haft en konstig känsla i magen i två dagar nu. En ledsen och obehaglig känsla som gör att jag bara vill lägga mig ner och gråta. Kanske håller på att bli lite deprimerad med tanke på årstiden. Men antaligen är det mensen som spökar.

Jag längtar till julen!

Du Hör Hemma Bland Soporna

Idag bestämde jag mig för att dumpa sopgubben. Det blev visst ingen långvarig relation mellan oss, men å andra sidan klarar jag mig bra utan en kille med talsvårigheter.

Så jag skickade iväg ett sms till honom och skrev att jag inte är intresserad av att träffa honom längre. Jag är trött på att veckla in ett "jag är inte intresserad" till att något jobbigt har hänt, att jag lever i celibat eller att jag precis gjort slut med min pojkvän och inte klarar av att dejta någon just nu. Så jag skrev helt enkelt att jag inte är intresserad, vilket är sant.

När jag hade sänt sms'et kom jag på tanken "shit, killen vet ju vart jag bor och kommer trasha mina sopor och hälla ut dem över hela tomten!"

Men tydligen rörde det honom inte i ryggen utan han svara "jag dejtar ändå en annan tjej så". Om han sa så för att framstå i bättre dar eller om det faktiskt finns tjejer som gillar hans "öh..asså..ja..jaja...jag" vet jag inte. Men jag är glad att slippa ännu en sopa!


Enough Of Your "Eh..Ah..Öh"

Kortfattat. Jag är trött på sopgubben. Människan kan inte prata och blir otroligt ocharmig när han är full och ringer klockan 02.30 på natten och försöker få ur sig "ska, öh..du hem eller? till, till mig öh och sova i hägernäs?".

Saken var den att han skulle upp tidigt och jobba idag och därför inte kunde dricka eller gå ut med mig igårkväll. Men så ringer han mig ändå sen på natten och säger att han fastnade på tegelbruket! Vad är grejen med män som passerat 25 sträcket och fortfarande hänger på tegel!? Och vad är grejen med alla mesiga män som jag alltid lyckas stöta på av någon anledning!?

Som igår när jag, Maria, Dominik, Fanny och Jonas hamnde på klubben Esque. Ett riktigt schysst ställe med bra techno/trance musik. Så det första jag gör är att spana in en söt kille som står och hänger med sin kompis vid ett bord bredvid baren. Eftersom jag fortfarande tycker (och gillar) när det är killen som tar initiativet att gå fram och prata med tjejen, eller i alla fall gör något som tyder på att han är intresserad, så står jag där och väntar på att något ska hända. Men det enda som händer är att vi står och söker ögonkontakt med varandra och strosar runt varandra utan att ta tag i saken.

Så efter någon timme när vi båda står och dansar bredvid varandra på bottenvåningen så ger jag upp min stolthet och vinkar till mig honom. Och han var så där söt och trevlig som jag hade förväntat mig. Hette Tom, var 28, bodde på lidingö, jobbade med mordutredningar inom polisen och erbjöd mig en drink. Men, han var så jäkla ospännande och mesig.

Jag försökte hetta upp samtalet lite med att säga att jag gillar poliser, eller snarare män i uniform, och han nappa inte på nånting. Han satt bara och log sött.

Därför satt vi resten av kvällen och pratade om allvarliga samhällsproblem och diskuterade politik. Tror ni vi bytte nummer? Nej, för jag flydde till toaletten men gick istället hem eftersom jag inte skulle palla en dejt med honom där vi sitter och disskuterar varför flodvågskatastrofen faktiskt inträffade, och varför den svenska regeringen inte gjorde bättre i från sig, och hur det kommer sig att blablablablabla.

Och sen när jag sitter på tunnelbanan hem då, så ringer sopan (som vi nu kallar honom), och stakar sig i fem minuter för att få fram att han vill att jag ska sova hos honom. Ne..Nenene..nej..TACK!

Jag behöver en man med lite stake i sig!
Som Jonas sa: "Malin du behöver en kille som sätter dig på plats!" och som Maria fyllde i "inte någon som du behöver ta hand om".

Vart finns ni med lite självförtroende och charm men som inte har några pyskoex eller drygar er för att ni vet om att ni ser bra ut? Ring mig!


Kan Du Prata Lite Långsammare?

Var och intervjuade en gammal lärare till mig igår kväll till en skoluppgift, och det var inte lätt kan jag säga. Hon har varit med om så jäkla mycket saker i livet, och är sjukt anmälbildad (inom journalistyrket dessutom), så jag fasar över vad hon kommer att tycka om texten sen när den är färdig.

Åkte hem till Nico efter intervjun och tog ett välbehövt glas vin och pratade.

Sen ringde Magnus, sopgubben till mig innan intervjun. Åh jag blir så less på mig själv, alltid försöker jag hitta fel hos personer som jag dejtar, men han pratade faktiskt jättekonstigt. Antagligen var han nervös, men han var så jäkla speedad i samtalet. Jag svarade och sa "Hej hej" och han svarade "He..Hej..Tjena..Tja..Hej!". Resten av samtalet gick väl hyfsat, men han pratade så himla fort, virra bort sig i meningarna och staka sig sådär som han gjorde första gången vi pratade med varandra. Men, det han sa var helt normalt i alla fall så jag får väl ha lite överseende.

Fick ett sms från honom nyss där han frågade om jag ville att vi sågs snart, och självklart ska jag ge killen en chans... Så jag erbjöd honom att följa med ut och festa med mig och Maria i morgon. Om han är lite full kanske hans tal blir bättre.

Haha jag är så elak.

Flirtgubbe

Idag var dagen med stort S - soptömning! Och dum som jag är försover jag mig självklart och får göra iordning mig på fem minuter för att hinna med tåget. När jag sitter och knyter mina vinterskor i hallen kommer mamma smygandes och säger "sopbilen står här utanför nu" och ler retfullt.

Så jag springer ut, möter bilen och en kille som inte är min sopkille jag spanat in. Men när jag passerat bilen ser jag hur han plötsligt dyker upp - men han ser mig inte! Så snopet traskar jag vidare och är irriterad på att vi inte kommer att ses fören nästa torsdag igen.
 
Men så hör jag när jag gått en bit hur den andra sopkillen säger till den andra "men var det hon? Spring efter och hälsa!". Men han sprang aldrig efter.

Så jag ringer Charlotte som jobbar på dagiset lite längre ner på vår gata och berättar om händelsen. Så vi bestämmer att hon ska springa ut med en lapp till honom när han kommer och tömmer dagisets sopor.

Sagt och gjort, sopbilen stannar där och den andra killen kommer och tömmer, och då ger Charlotte honom en lapp där det står mitt namn och mobilnummer och säger åt honom att ge den till sin kompis. Magnus, som min sopgubbe heter kommer då fram till Charlotte och hälsar och hon säger att lappen är från "tjejen som han möter på morgonen varje torsdag".

Carlotte ringer upp mig sen och fnittrar om händelsen och sa att han var jättesöt och inte alls stammar som jag trodde han gjorde när vi pratade förra veckan.

Så när jag sitter på tåget påväg tills skolan får jag ett sms från Magnus, "God morgon. Hade du bråttom i morse? :-)?" och sen skrev han att han var tvungen att jobba vidare men att han skulle höra av sig senare idag.

Hihi jag är barnsligt glad! Och nu har jag snokat upp honom på facebook och fått reda på att han är 82a och bor i hägernäs. I like!


Het Sopgubbe

image194

Varje torsdag i flera veckor nu har jag mött sopbilen på morgonen när jag ska till tåget. I början la jag bara märket till att den alltid befann sig på samma sträcka vid samma tidpunkt då jag gick där, men sedan la jag också märket till att några unga killar sprang ut och in på folks uppfarter och hämtade soporna.

För tre veckor sen gick jag där som vanligt påväg till tåget då jag mötte sopbilen. Då ser jag hur en av killarna snabbt springer ut ur bilen, korsar gatan mitt framför näsan på mig och vänder sig om och ler och säger godmorgon. Blev lite förvånad att han hälsade så jag svarade med ett leende tillbaks och traskade vidare och kom då på mig själv med att tänka att han var rätt söt.

Så idag går jag samma sträcka och ser sopbilen några meter upp på gatan, så jag rättar till håret och när jag närmar mig bilen ser jag samma kille komma gåendes mot mig. "Du måste vara morgonpigg" säger han, och eftersom jag var så inne i att se någolunda vaken och söt ut klockan 07.00 på morgonen så svarar jag "va?" och ler. Då blir han helt tyst, och det är de jag fortfarande undrar över.. Han fick nämligen inte fram några ord. Antingen var det för att han blev så jäkla nervös, eller så stammar han? Hur som helst rätta han till sin tjocktröja lite nervöst och fick sen fram igen "Du måste vara morgonpigg, du kommer ju gåendes här varje torsdag". "Hehe, ja.." klämde jag fram och sa sen hur ocharmigt som helst "Ha det bra! Hejdå!" och gick.

Och nu i efterhand minns jag inte ens hur han såg ut. Vet inte om han var charmigt söt, eller fult söt. Och jag gillar inte killar som blir nervösa, eller gillar och gillar, det kanske jag inte ska säga.. Men jag vill ha en man med självförtroende och som kan prata för sig.

Synd att jag måste vänta en hel vecka på att få träffa honom igen. Ska försöka prata lite längre då och verkligen spana in honom, och fråga vad han heter. Vem vet, kanske blir nåt mellan mig och den där sopgubben. Kul tanke i alla fall!

Skänk En Slant..

..till mitt behov av skor denna månad! På min önskelista står:


image191

1699 :-
image193

500 :-

Erotik Och Kista

image188


Denna vecka har varit både jobbig och kul. Var på erotikmässan i onsdags med några vänner. Gick omkring i fem timmar och kollade på stripshower och sexleksaker. Alla verkade trivas bra i den erotiska miljön.

Ringde upp Elin i san fransico inatt över skype och fick prata med hennes ungar hon passar där. Fyfan va söta dem var! Jackie på 2 år sa hej och storebrorsan som jag inte minns hur gammal han är berättade att han hade vart i skolan och skulle spela nåt tv-spel. Jag vill också ha barn!

Idag körde jag första gången själv och plockade upp Charlotte i sollentuna. Sen åkte vi till Kistagallerian som vi efter några försök hittade till. Jag var lite nervös inför parkeringsgaraget, men det gick hur bra som helst. På vägen hem var det lite bökigare med fickparkeringen. Men efter fem minuter och Charlotte utanför bilen, ropandes hur långt jag skulle backa gick det tillslut. Var uppe en sväng och kollade i Charlotte och Patriks lägenhet som jag inte sett innan - den var hur fin som helst! Det är då man själv önskar att man hade råd att flytta.

Ikväll orkar jag inte göra någonting trots halloween. Jag och Maria har bestämt att vi ska ha en nykter månad och jag ska jobba i morrn, så det blir bingolotto för mig. Kan vara skönt att ta det lite lugnt för en gångs skull.