Jävla Kärringar Och Barnvagnsmammor

Något som gör mig så jävla irriterad är de där förbannade gamla kärringarna som tränger sig i busskön varje dag när jag ska hem från mörby centrum. Jag har inget emot äldre människor, och skulle självklart erbjuda min sittplats eller låta dem gå före mig på bussen. Men inte om de jävlarna tränger sig och tror att de har företräde bara för att de är gamla. Missuppfatta mig inte. Jag vet att gamla inte har det så lätt, och ska absolut inte behöva stå och vingla i en buss för att jag ska få sitta skönt. Men när de kommer med sina sura miner och nästan tar till käppen för att komma på först, gör mig riktigt irriterad.

Samma sak gäller mammorna med barnvagnar och ungar. De tror på samma sätt att de har företräda med vissa saker för att de har barn! Jag kan ta ett exempel. Jag var i täby centrum med några vänner en gång och stod och väntade på hissen. Just denna dag skulle alla tydligen åka hiss, och vi fick stå en längre stund och vänta på den innan vi hittade en ledig. Då dyker en sån där jäkla mamma upp med barnvagn bakom oss och säger surt "Men hörrni, ni som är så unga kan väl ta trappan istället så att jag kan åka" och utan att vänta på ett svar klämde hon sig förbi oss med sin jävla vagn och snodde hissen från oss.

Vad är det för otrevliga människor? Bara för att de har ungar eller är gamla så behöver de ju inte tro att de har rätt till mer saker vi andra dödliga. Där emot vill jag poängtera att jag inte är någon självisk satmara, utan kan självklart låta dem få min plats/gå före mig/ta min hiss - Om det kunde visa lite respekt och inte ta det för givet! Om ni så gärna vill gå före, kan ni inte dra lite på mungiporna och fråga snällt istället? Det skulle göra mig gladare i alla fall!

Håller någon med mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback