Do You Smell Anything Between My Legs Honey?

Såg en amerikansk talkshow idag på tv där gästerna som deltog i showen inte hade några som helst gränser för vad de fick göra och inte göra. Människorna som kom dit pucklade bokstavligt talat på varandra under sändningstiden.

Ämnet idag var "I want my girlfriend back" (några kanske såg det) helt sjukt var det i alla fall! Två vuxna bröder slogs om en 18 årig tjej som de båda tydligen hade någon slags relation med. Den ena mannen hade ett barn på 5 år med henne, det vill säga att tjejen var 13 år när hon fick ungen. Hon hade i alla fall tydligen tröttnat på mannen och därför gått bakom ryggen på honom och legat med hans bror. När då hennes man misstänkte detta satt han i tv och sa "Ja, jag konfronterade henne då och sa åt henne att klä av sig, och luktade mellan hennes ben för att känna om hon hade vart otrogen.."

Hur fan funkar människor egentligen? Nej jag håller mig till Dr Phil, även fast det kan vara underhållande att se vuxna män slåss i live tv om att få sina fula kvinnor tillbaka.


Kommentarer
Postat av: eyeline

alltså gud vad du är dålig på o blogga! har du sovit hela dagen eller?!
hahaha :)

Postat av: uttråkad eyeline

MEN
BLOGGA
KVINNA!

2007-02-03 @ 23:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback