Vill Du Vara?

Fick min lönespec idag. Så i morgon kommer ett par efterlängtade 4400 kr in på kontot. Dessvärre har jävla megastore i centrum dragit 200 kr för ett presentkort som jag inte köpt. Någonting strula till sig i deras dator när jag skulle köpa det förra veckan så jag fick aldrig presentkortet, men det drogs ändå pengar. Jaha, då måste man dit i morgon och se till att få tillbaks sina pengar plus att handla det sista inför julafton. Längtar tills skiten är över...

Fick underkläderna jag beställt från nelly.se igår också. Men tyvärr satt de inte så bra som jag hade hoppats. Bygeln i bh'n trycker mot huden så att det gör ont, och kuporna gör att mina bröst ser konstiga ut. Vet inte om jag ska returnera sakerna för de är ju trots allt jävligt snygga, men 600 kr?   



 



Är förövrigt otroligt uttråkad just nu. Har lust att träffa någon och hitta på nåt. Ingen som är sugen? Har legat i sängen nästan hela dan eftersom jag och S somnade vid sjutiden i morse. Typiskt att man ska vända på dygnet, men å andra sidan blev det som jag hade förutspått en riktigt mysig natt och morgon.

Tjummie och do me saknar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback